Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen kachels en materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Vrijdag 28 van 10-16.00 open / Zaterdag 29 oktober van 10-14.00 open BESTELLINGEN EN LEVERING KUNNEN DOOR DE ENORME DRUKTE TOT 10 WERKDAGEN DUREN. Over levertijden van pellets kunnen wij helaas niks zeggen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel aanbieding

pelletkachel aanbiedingPelletkachel aanbieding bij Pelletkachel Lemmer

Verlangt u naar een heerlijke warme woonkamer en bent u op zoek naar een voordelige pelletkachel van de beste kwaliteit? Dan bent u op de website van Pelletkachel Lemmer op de juiste plek. Pelletkachel Lemmer heeft een enorm assortiment aan pelletkachels, alleen maar van de beste merken. Hiermee verzekeren wij u van een pelletkachel waarvan u optimaal kunt genieten. U kunt al onze pelletkachels vinden in onze webshop door hier te klikken. Naast pelletkachels kunt u ook warmtepompen, airco’s en pelletketel CV’s vinden op onze website. Heeft u interesse in pelletkachel aanbieding van Pelletkachel Lemmer, leest u dan verder, of neem een kijkje op onze website!

Koop een pelletkachel in de aanbieding van Pelletkachel Lemmer

U kunt in onze webshop pelletkachels van veel verschillende merken vinden, die allemaal van de beste kwaliteit zijn. Ook hebben wij vaak een pelletkachel die in de aanbieding is. Dit kunt u zien aan de aangepast prijs op een specifieke productpagina van een pelletkachel. Ook vindt u hier de technische specificaties en de eigenschappen van een bepaalde pelletkachel. Naast het verkopen van pelletkachels kunnen wij ze ook voor u in uw huis installeren. Over het laten monteren en installeren van een pelletkachel door Pelletkachel Lemmer kunt u zich hier inlezen.

Meer informatie en contact met Pelletkachel Lemmer

Alle informatie over een pelletkachel aanbieding en alle werkzaamheden van Pelletkachel Lemmer kunt u vinden op onze website. Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden, neemt u dan contact met ons op. U kunt onze contactgegevens vinden onderaan de website of op de contactpagina. Wilt u een betere impressie krijgen van een pelletkachel die uw belangstelling heeft? Dan kunt u altijd op afspraak langskomen in onze showroom. De koffie staat voor u klaar. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina, voor de laatste nieuwtjes en meer!