Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Franeker bij Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Franeker

Pelletkachel Franeker bij Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel FranekerBent u op zoek naar een pelletkachel voor uw woning in Franeker? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Wij leveren en installeren pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Ook vindt u bij ons alle pelletkachel accessoires, installatie materialen en onderdelen. In onze webshop vindt u ons gehele aanbod. Wij leveren diverse merken. Denk aan merken als Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno, Superior, Thermorossi en nog veel meer. De meeste van onze producten worden geleverd uit onze eigen voorraad. Ook de houtpellets kunnen wij voor u verzorgen.

Pelletkachel kopen voor uw woning in Franeker

Als u een nieuwe pelletkachel wilt kopen voor uw woning in Franeker, kan het best lastig zijn te bepalen welke geschikt is. Wij voorzien u graag van informatie en advies om te bepalen welke pelletkachel het meest geschikt is voor uw situatie. Dit doen wij graag voor u in onze showroom. Hier vindt u meer dan 65 brandende modellen. Pelletkachel Lemmer heeft het grootste assortiment van Noord-Nederland. Dus kom gerust eens bij ons langs en ontdek onze mogelijkheden. Daarnaast verkopen wij uitsluitende gerenomeerde merken, zij staan achter hun product.

Uw nieuwe pelletkachel laten plaatsen en installeren in Franeker

Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van verwarmen met biomassa pellets, kunnen wij u voorzien van een eerlijk advies of het aanschaffen van een pelletkachel en de installatie hiervan. Wanneer u een pelletkachel gaat kopen voor uw woning in Franeker, wilt u deze natuurlijk ook juist laten plaatsen en installeren. Onze monteur of installateur komt graag bij u langs in Franeker zodat u de pelletkachel kunt laten installeren. Wij houden de gehele installatie in eigen beheer. Dit beteknet dat u één aanspreekpunt heeft voor installatie, onderhoud en eventuele storingen.

Bij Pelletkachel Lemmer voorzien wij u van eerlijk advies

Als pelletkachel specialist nabij Franeker hebben wij uitstekende service en bereikbaarheid. Is er een probleem of storing bij uw pelletkachel ontstaan? Dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe om dit probleem te verhelpen. Pelletkachel Lemmer voorziet u graag van eerlijk advies. Kom dus gerust een langs in onze showroom. Daar helpen we u graag verder. Daarnaast bieden wij u producten van uitstekende kwaliteit tegen de juiste prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het verwarmen op pellets en het gasvrij en energie neutraal wonen en werken.

Uw pelletkachel specialist 

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Lemmer. Kom dus gerust eens langs en bekijk onze diverse brandende modellen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!