Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen kachels en materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Vrijdag 28 van 10-16.00 open / Zaterdag 29 oktober van 10-14.00 open BESTELLINGEN EN LEVERING KUNNEN DOOR DE ENORME DRUKTE TOT 10 WERKDAGEN DUREN. Over levertijden van pellets kunnen wij helaas niks zeggen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel installeren

Pelletkachel installeren laat u doen door Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel installerenBent u op zoek naar een nieuwe pelletkachel en zou u hem ook graag in uw woning laten installeren door ervaren monteurs? Dan kunnen wij van Pelletkachel Lemmer u daar perfect bij helpen. Pelletkachel Lemmer is namelijk een bekend adres voor de beste pelletkachels. Met onze eigen team van ervaren monteurs komen wij graag bij u langs om de installatie of onderhoud aan uw pelletkachel uit te voeren. In onze webshop vindt u bovendien een breed assortiment van de beste pelletkachels. Wij verkopen alleen maar pelletkachels van de meest gerenommeerde merken, zodat wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Denkt u hierbij aan bekende merken als Artel en Edilkamin. Op onze webshop en in onze showroom vindt u het grootste assortiment van pelletkachels in noord Nederland. Wilt u meer weten over onze pelletkachel en installatie service, lees dan verder!

Een pelletkachel van de hoogste kwaliteit aanschaffen en laten installeren doet u bij Pelletkachel Lemmer

U kunt de montage van uw nieuwe pelletkachel voor een fijne prijs door ons laten uitvoeren. Ook hebben wij doe-het-zelf pakketten voor de klussers. Echter raden wij het sterk aan om de installatie door onze ervaren monteurs te laten uitvoeren. Zo krijgt u het hoogste rendement uit uw pelletkachel en gaat hij langdurig mee. Op deze pagina kunt u een formulier invullen om de montage kosten van de installatie te laten berekenen. U vult hier alle gegevens van uw woning in zodat wij een precieze schatting kunnen maken. Verder kunt u ons assortiment van pelletkachels vinden door hier te klikken. U zult zeker een pelletkachel vinden die bij uw wensen aansluit. Wilt u een betere impressie krijgen van de pelletkachels die wij hebben? Dan bent u altijd welkom in onze showroom. De koffie staat voor u klaar.

Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.