Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel klein

Bij Pelletkachel Lemmer uw kleine pelletkachel vinden

Voor een kleine pelletkachel kunt u terecht bij Pelletkachel Lemmer. Hier vindt u uw pelletkachel voor een goede prijs, zodat uw huis heerlijk verwarmd kan worden in de koudere maanden. Onze ruime assortiment zorgt ervoor dat u veel keuze heeft. Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Lemmer met meer dan 65 modellen van verschillende merken, waar u verschillende pelletkachels brandend kunt bekijken. Opzoek naar warmtebronnen of een airco? Dan kunt u ook eens een kijkje nemen op onze website. Wij leveren en installeren uw product snel, omdat wij levPelletkachel klein eren vanuit onze voorraad. Ook zorgen wij ervoor dat de kachel compleet geleverd wordt, en we kunnen de pellets ook voor u verzorgen. De pellets van Elite in de versie blauw en groen kunnen bij u thuis afgeleverd worden per 975 KG. Ook hebben wij de handige 10 KG zakken van Toppellets op voorraad liggen in Lemmer.

Meer dan 9 jaar werkervaring

Pelletkachel Lemmer heeft al meer dan 9 jaar ‘echte’ werkervaring op het gebied van verwarmen met pellets. Wij leveren niet alleen pelletkachels maar ook airco’s, warmtepompen, pelletketels, combiketels en nog veel meer. Pelletkachel Lemmer is dealer van diverse merken waaronder: Artel, MCZ, Janus,  Blackline, Italfuoco, Superior en Thermorossi. Voor €1795,- heeft u de Duroflame Rinus 7KW, een kleine, strakke en stille pelletkachel die slechts 73 centimeter hoog is. De Rinus heeft veel vermogen dus is geschikt voor kleine en grotere ruimtes. Deze pelletkachel staat brandend in onze showroom dus kom vooral langs voor vrijblijvend advies en een eerlijke prijs. Voor €2399,- heeft u de Paterno Blackline C5. Deze compacte, stille kachel is het nieuwste model van Paterno en is ideaal voor kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld een garage of een chalet. Kom eens gezellig langs om deze kachel brandend te bekijken in onze showroom in Lemmer!

Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook eens onze Facebook pagina.