Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel met subsidie

Pelletkachel met subsidie bestellen bij Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel met subsidieBent u op zoek naar een nieuwe pelletkachel voor in uw huis? Omdat een pelletkachel een duurzamere oplossing is dan een normale verwarming, krijgt u in verschillende gevallen subsidie bij het bestellen van een pelletkachel. Dit is ook het geval wanneer u specifieke pelletkachels op de webshop van Pelletkachel Lemmer bestelt. Wij hebben namelijk verschillende modellen in ons assortiment die aanspraak hebben op een mooie subsidie. U bestelt een pelletkachel bij specialist Pelletkachel Lemmer omdat wij al meer dan negen jaar ervaring hebben met verwarmende oplossingen met biomassa pellets. Wij zijn een officiële dealer van veel merken van de producten die wij verkopen, waardoor u de beste kwaliteit kunt verwachten. Denkt u hierbij aan merken als Edilkamin, Artel en nog veel meer. Wilt u meer weten over het bestellen van een pelletkachel met subsidie bij Pelletkachel Lemmer, lees dan verder!

Bestel een prachtige pelletkachel van de hoogste kwaliteit met subsidie op de webshop van Pelletkachel Lemmer

De subsidie die u krijgt op een pelletkachel kan het namelijk een echte koopje maken voor het product wat u krijgt. Denkt u hierbij aan de Edilkamin Blade 12 KW. Dit is een prachtige pelletkachel die in verschillende varianten komt. De Blade 12 staat mooi in uw woonkamer, die naast warmte ook voor een lagere energierekening zorgt. En dan is de subsidie ook nog eens mooi meegenomen. De subsidie die u krijgt bij het bestellen van de Edilkamin Blade 12 KW bedraagt namelijk maar liefst €605,-! U kunt de product pagina ervan vinden door hier te klikken. Wij hebben natuurlijk nog veel meer prachtige pelletkachels in onze assortiment. Die vindt u allemaal hier. Wanneer u een pelletkachel bestelt komen wij hem graag bij u thuis installeren. Wilt u een betere impressie krijgen van onze pelletkachels, kom dan eens langs bij onze showroom. U bent altijd welkom.

Voor vragen kunt u onze contact of Facebook pagina raadplegen.