Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen kachels en materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Vrijdag 28 van 10-16.00 open / Zaterdag 29 oktober van 10-14.00 open BESTELLINGEN EN LEVERING KUNNEN DOOR DE ENORME DRUKTE TOT 10 WERKDAGEN DUREN. Over levertijden van pellets kunnen wij helaas niks zeggen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Onderhoud

Pelletkachel onderhoud via Pelletkachel Lemmer

Bent u op zoek naar een goede onderhoud monteur voor uw Pelletkachel? Dan kunt u bij ons eenvoudig online onderhoud aanvragen! Pelletkachel Lemmer werkt al jaren samen met de beste monteurs en schoorsteenvegers. Op onze webshop heeft u de keuze uit 1 van onze 2 vaste monteurs. Zij zijn beide ook officiëel fabrieksmonteur van de top merk Edilkamin. Zo kunnen zij u de beste kwaliteit garanderen van het onderhoud. U vindt het allemaal eenvoudig in onze webshop. De pelletkachel onderhoud monteurs helpen u graag met het schoonmaken van uw pelletkachel. Voor al uw pelletkachel vragen kun u bij deze monteurs terecht. Zij verzorgen alles voor u, van A tot Z. Voor meer over onderhoud aan een pelletkachel leest u verder.

Onderhoud aan een pelletkachel doet u met de specialisten van Pelletkachel LemmerPelletkachel Onderhoud uitvoeren

U kunt eenvoudig onderhoud aanvragen door hier te klikken. Wij hebben de keuze uit 2 monteur, namelijk Pelletkachel Hulp of Pelletkachel Totaal service. Pelletkachel Hulp werkt door heel Nederland en Pelletkachel Totaal Service in Noord-Nederland. Verder vindt u alle gegevens en kenmerken van een pelletkachel op onze website. Het is ook mogelijk dat er bij onderhoud preventief de gloeispiraal word vervangen door een keramische variant. Wanneer u onderhoud aan een pelletkachel aanvraagt, zullen zijn contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Heeft uw pelletkachel zn beste tijd gehad en wilt u deze vervangen ? geen idee van welke pelletkachel u zoekt? Dan bent u altijd welkom in onze showroom. Maak een afspraak aan via de contact pagina of via onze Facebook.