Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen kachels en materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Vrijdag 28 van 10-16.00 open / Zaterdag 29 oktober van 10-14.00 open BESTELLINGEN EN LEVERING KUNNEN DOOR DE ENORME DRUKTE TOT 10 WERKDAGEN DUREN. Over levertijden van pellets kunnen wij helaas niks zeggen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel onderhoud

Pelletkachel onderhoud door Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel onderhoudHeeft u een pelletkachel waar al een langere tijd geen onderhoud aan uitgevoerd is? Het is erg belangrijk dat u op zijn minst één keer per jaar onderhoud laat uitvoeren aan uw pelletkachel. Zo blijft de pelletkachel naar behoren werken en zal de levensduur niet verminderen. Bij specialist Pelletkachel Lemmer bent u aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van onderhoud aan uw pellet kachel. Wij zijn namelijk al meer dan negen jaar ervaren op het gebied van het verwarmen van ruimtes met biomassa pellets. Onze ervaren monteurs staan altijd klaar om de onderhoud, reparatie en / of installatie van uw pellet kachel te verzorgen. Bent u nog op zoek naar een pelletkachel? Wij hebben een breed assortiment van de beste pelletkachels in onze webshop beschikbaar. Omdat wij een officiële dealer zijn van merken als Edilkamin en Artel, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Laat het onderhoud aan de pelletkachel uitvoeren door de monteurs van Pelletkachel Lemmer

Wanneer u Pelletkachel Lemmer het onderhoud laat uitvoeren, dan zullen wij ervoor zorgen dat alles weer zo zorgvuldig mogelijk wordt schoongemaakt en gecontroleerd. Ook wordt indien nodig één of meerdere onderdelen gerepareerd. Zo gaan wij de zijpanelen verwijderen en de binnenzijde rond de elektronica en de ventilatoren schoon zuigen. De rookgasventilator wordt hierbij ook schoongemaakt. De rookgas gangen en het rookgasafvoer worden gereinigd. Ten slotte gaan wij de kleine (elektronische) onderdelen en de afdichtingen controleren op hun werking en de staat ervan. De meeste pelletkachels die u bestelt op onze website geven het aan wanneer het tijd is voor een jaarlijkse onderhoud. Wij raden het u sterk aan om het onderhoud in de zomermaanden te laten doen. Dan is uw pelletkachel winter klaar, en voorkomt u dat u wellicht lang moet wachten tot onze installateurs tijdens de drukke wintermaanden langs kunnen komen.

Heeft u vragen, dan horen wij die graag. U kunt ons contacteren aan de hand van de gegevens op de contact pagina of via onze Facebook pagina.