Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen kachels en materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Vrijdag 28 van 10-16.00 open / Zaterdag 29 oktober van 10-14.00 open BESTELLINGEN EN LEVERING KUNNEN DOOR DE ENORME DRUKTE TOT 10 WERKDAGEN DUREN. Over levertijden van pellets kunnen wij helaas niks zeggen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel rond

Pelletkachel rond van Pelletkachellemmer.nl

Pelletkachel rondZoekt u naar een pelletkachel die een ronde vorm heeft? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres! Pelletkachel Lemmer is een echte specialist met het verwarmen van ruimtes met hout pellets. Met onze meer dan negen jaar ervaring kunnen wij u goed verder helpen met onze kennis op het gebied van pelletkachels. U vindt bij ons een enorm breed assortiment aan onder andere pelletkachels, pelletketels cv en nog veel meer. Daarnaast leveren wij ook de service om de pelletkachel bij u thuis te installeren. Zo zorgt u ervoor dat u de hoogste kwaliteit en levensduur van uw pelletkachel kunt verwachten. Een pelletkachel is bovendien een duurzamere oplossing voor het verwarmen van uw woning dan gewoon aardgas. Daarom zult u flink kosten gaan besparen op de rekening bij het aanschaffen van een pelletkachel. Wilt u meer weten over een pelletkachel die rond is van Pelletkachel Lemmer, lees dan verder.

Bestel een pelletkachel rond voor een fijne prijs bij Pelletkachel Lemmer

In ons assortiment vindt u pelletkachels in allerlei verschillende uitvoeringen in ons assortiment. Zo dus ook ronde pelletkachels. Het zijn bovendien pelletkachels van uitsluitend de beste merken. Door u de beste merken aan te bieden, kunnen wij u de hoogste kwaliteit van onze producten raadplegen. Denkt u hierbij aan pelletkachels van de merken Superior, Edilkamin, Artel en nog veel meer. Al onze pelletkachels vindt u in de webshop, door hier te klikken. Met de filter opties komt u eenvoudig tot een aantal pelletkachels die aan uw wensen voldoen. Op de pagina van een pelletkachel vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook ziet u op de product pagina de verschillende uitvoeringen die beschikbaar zijn. Wilt u een betere impressie krijgen van een pelletkachel, kom dan eens langs bij ons in de showroom. U kunt een afspraak plannen door ons te contacteren via de contact pagina of via onze Facebook pagina.