Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen kachels en materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Vrijdag 28 van 10-16.00 open / Zaterdag 29 oktober van 10-14.00 open BESTELLINGEN EN LEVERING KUNNEN DOOR DE ENORME DRUKTE TOT 10 WERKDAGEN DUREN. Over levertijden van pellets kunnen wij helaas niks zeggen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel voor buiten

Pelletkachel voor buiten van Pelletkachel Lemmer

pelletkachel voor buitenBent u op zoek naar een prachtige pelletkachel die ook voor buiten geschikt is? Dan hebben wij van Pelletkachel Lemmer het product waar u naar op zoek bent! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van duurzame verwarmende oplossingen in het noorden van Nederland. Met onze meer dan negen jaar ervaring weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent. In onze webshop vindt u een enorm van assortiment aan de beste pelletkachels. Wij kunnen u een hoge kwaliteit garanderen omdat wij officiële dealer zijn van hoogwaardige merken, zoals Edilkamin, Artel en nog meer. Ook vindt u verschillende soorten airco’s, pelletketel CV’s en nog meer in onze webshop. Gebruik de navigatiebalk om ons assortiment te bekijken. Wanneer u een product bij u bestelt, komen wij die graag bij u installeren. Lees verder voor meer over onze pelletkachels voor buiten en binnen.

Bestel een prachtige pelletkachel voor buiten op de webshop van specialist Pelletkachel Lemmer

U zult zeker een pelletkachel in ons assortiment vinden die aan uw wensen voldoet. Onze gehele assortiment vindt u eenvoudig door hier te klikken. U kunt bij ons een pelletkachel al bestellen voor maar €899,-! En op veel modellen zult u ook een subsidie krijgen wanneer u het desbetreffende product bestelt. Dit en meer technische informatie ziet u allemaal terug op de product pagina van een pelletkachel staan. Wanneer u een pelletkachel bij ons bestelt, is het altijd een optie dat u het zelf installeert. Om de pelletkachel echter optimaal te laten werken, raden wij het u sterk aan om de installatie te laten doen door een van onze ervaren monteurs. Weet u niet zeker welke pelletkachels voor buiten geschikt zijn of welke u precies wilt? U bent altijd welkom bij ons in de showroom. Ook kunt u altijd uw vragen aan ons stellen. U vindt onze gegevens op de contact pagina. Ook op onze Facebook pagina zijn wij altijd bereikbaar.