Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Artel mini

Artel mini pelletkachel laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Artel miniBent u op zoek naar een Artel Mini pelletkachel? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer helemaal op de goede plek. Pelletkachel Lemmer biedt u namelijk een uitgebreid assortiment aan pelletkachels van diverse merken. Wij leveren uitsluitend gerenommeerde merken, zo weten wij zeker dat deze producenten achter hun product staan en verkopen wij goede kwaliteit producten. Ook de installatie van uw pelletkachel kunnen wij voor u verzorgen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud, eventuele storingen, materialen, onderdelen, accessoires en nog veel meer. 

Door het compacte ontwerp van de Artel mini is hij ideaal voor de kleinere ruimtes. Deze pelletkachel is simpel in bediening en onderhoud. Hij zou geschikt kunnen zijn voor een woning, chalet, Tiny house, garage, boot of hobbyruimte. U kunt de pelletkachel bedienen met de afstandbediening. Hij is niet gevoelig voor storingen en makkelijk in onderhoud dankzij zijn eenvoudige maar degelijke bouw. De Artel Mini: een vertrouwd en plat model! 

Duurzame pelletskachels van Pelletkachel Lemmer 

Uiteraard is Pelletkachel Lemmer aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging Pelletkachel Industrie. Zij dragen bij aan een verduurzaming van de gebouwde omgeving, in lijn met de landelijke doelstellingen ten aan van CO2 emissie reductie, energiebesparing en gebruik van hernieuwbare energie. Met de pelletkachels van Pelletkachel Lemmer kunt u besparen op uw stookkosten, dankzij het zeer hoge rendement. Daarnaast zijn de pellets een CO2 neutrale brandstof en hebben ze een zeer schone en efficiënte verbranding. 

Pelletkachel Lemmer heeft een ruime ervaring van meer dan tien jaar. In deze jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het verwarmen op pellets en het gasvrij en energie neutraal wonen en werken. Kom dus langs in onze uitgebreide showroom waar u een groot deel van onze producten brandend kunt bekijken. Hier kunnen wij u voorzien van een eerlijk advies. Onze producten leveren wij uiteraard tegen eerlijke prijzen. Voor vragen over de Artel Mini mag u ook altijd contact met ons opnemen.