Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel

Welkom bij Pelletkachel Lemmer: De Duurzame Warmtebron voor Friesland en Omgeving! Koop uw pelletkachel goedkoop, voor lage prijzen en in de aanbieding bij ons!

Ontdek de Voordelen van een Pelletkachel in Balk, Steenwijk en Leeuwarden

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en efficiënte manier om uw huis te verwarmen? Overweeg dan het installeren van een pelletkachel met cv aansluiting, bovenafsluiting, schoorsteen met of zonder afvoer van Pelletkachel Lemmer! Wij zijn uw vertrouwde leverancier van hoogwaardige pelletkachels en onderdelen in Friesland en omliggende gebieden, waaronder Balk, Steenwijk en Leeuwarden.

Emmeloord, Joure en Heerenveen: Warmte en Comfort met een Pelletkachel

Inwoners van Emmeloord, Joure en Heerenveen kunnen nu genieten van ongeëvenaarde warmte, vloerverwarming en comfort dankzij onze uitgebreide collectie pelletkachels. Of u nu een moderne, strakke kachel zoekt of een klassiek ontwerp met een rustieke uitstraling, wij hebben voor elk interieur de perfecte pelletkachel.

Gorredijk, Flevoland en Groningen: Verlaag Uw Energiekosten

Inwoners van Gorredijk, Flevoland en Groningen hebben al geprofiteerd van de energiebesparende eigenschappen van het aansluiten en onderhouden van onze pelletkachels. Onze kachels zijn uiterst efficiënt en maken gebruik van duurzame houtpellets als brandstof, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook resulteert in aanzienlijk lagere energiekosten. Maar met een capaciteit van 6KW, 8KW 10KW of 12KW. Het schoonmaken van een pelletkachel is daarnaast ook gemakkelijk.

Tolbert, Kampen en Drachten: Verwarm uw huis met Groene Energie

Als u in Tolbert, Kampen of Drachten woont, biedt Pelletkachel Lemmer u de mogelijkheid om uw huis te verwarmen met schone en groene energie. Onze pelletkachels stoten minimale hoeveelheden CO2 en fijnstof uit en zijn een duurzame keuze voor uw verwarmingsbehoeften. Laat uw pelletkachel nu aansluiten op cv.

Franeker, Sneek en Workum: Combineer Stijl en Duurzaamheid

Waarom zou u moeten kiezen tussen stijl en duurzaamheid? Inwoners van Franeker, Sneek en Workum kunnen nu beide aspecten omarmen met onze prachtige selectie pelletkachels. Of u nu een kachel wenst die opgaat in uw interieur of juist een opvallend statement maakt, wij hebben voor elke smaak iets passends. Koop jouw pelletkachel voor binnen of voor buiten vandaag nog en laat deze op uw cv aansluiten.

Bolsward en omgeving: Bezoek onze outlet in Lemmer!

Bij de showroom van Pelletkachel Lemmer informeren we u graag over onze uitgebreide collectie pelletkachels, pellets, hout, korrels, speksteen en accessoires. Of u nu in Lemmer, Bolsward of waar dan ook woont, wij nodigen u uit om onze outlet in Lemmer te bezoeken. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte pelletkachel design of inbouw die aan al uw verwachtingen voldoet. Wij hebben pelletkachels in verschillende vormen en maten, waaronder klein, groot of rond formaat.

Bij Pelletkachel Lemmer geloven we in duurzaamheid en comfort. Laat vandaag nog uw pelletkachel monteren en geniet van aangename warmte terwijl u bijdraagt aan een schonere toekomst!