Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel hout

Pelletkachel hout laten installeren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel houtPelletkachel Lemmer verkoopt en installeert diverse merken pelletkachels. Een aantal merken die wij verkopen zijn Edilkamin, Artel, MCZ en Raveli. Daarnaast hebben wij  nog vele andere merken in ons assortiment. Bij Pelletkachel Lemmer hebben we een uitgebreide showroom waar u de pelletkachels kunt bekijken. Hier geven wij altijd een gedegen advies over de ideale pelletkachel voor uw situatie. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de juiste installatie van uw nieuwe pelletkachel. 

In onze showroom in Lemmer kunt u een groot aantal pelletkachels zien branden. Hier hebben we diverse merken en soorten staan, pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketels, pelletkachels op CV en waterpompen. Een groot deel van onze producten wordt geleverd vanuit de voorraad. Met meer dan tien jaar ervaring weten wij goed hoe we u kunnen adviseren. Daarnaast hebben wij het grootste assortiment pelletkachels van noord Nederland. Dus kom langs in onze showroom, zodat u zelf een kijkje kunt nemen. 

Gezellig en duurzaam 

Een pelletkachel combineert twee dingen, de gezelligheid en sfeer van een houtkachel en het gemak van een gashaard. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg duurzaam. Hierdoor worden pelletkachels steeds populairder. De pelletkachel wordt gestookt op houtpellets. Dit zijn cilindervormige korrels die geproduceerd worden uit houtzaagsel en houtschaafsel. De kachel is voorzien van geavanceerde techniek, waardoor deze een optimale verbranding heeft. In de kachel zit een reservoir met een voorraad houtpellets. 

Pelletkachel Lemmer is gespecialiseerd in het het verwarmen op pellets en verkoopt pelletkachels tegen eerlijke prijzen. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Branche Vereniging Pelletkachel Industrie. De NBPI draagt bij aan een verduurzaming van de gebouwde omgeving, in lijn met landelijke doelstellingen ten aanzien van CO2 emissie reductie, energiebesparing en gebruik van hernieuwbare energie. Als u vragen heeft of meer wilt weten kunt u altijd bij ons langskomen. Natuurlijk kunt u ook even telefonisch contact met ons opnemen.