Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Gorredijk bij Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Gorredijk

Pelletkachel Gorredijk bij Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel GorredijkBent u op zoek naar een pelletkachel voor uw woning in Gorredijk? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Wij leveren en installeren diverse merken pelletkachels. Denk aan merken als Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno, Thermorossi en nog veel meer. Daarnaast vindt u bij ons ook pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Ook voor alle pelletkachel accessoires, installatie materialen en onderdelen kunt u bij ons terecht. Neem een kijkje in onze webshop voor ons volledige aanbod. Wij leveren u graag een geschikte pelletkachel voor uw woning in Gorredijk.

Een nieuwe pelletkachel kopen voor uw woning in Gorredijk

Pelletkachel Lemmer heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van pelletkachels en warmtepompen. Als u een pelletkachel wilt kopen voor uw woning in Gorrdeijk, kan het best lastig zijn te bepalen welke geschikt is. Pelletkachel Lemmer voorziet u van eerlijk advies over de juiste pelletkachel en installatie voor uw situatie. Wij hebben het grootste assortiment van Noord-Nederland en verkopen uitsluitend gerenommeerde merken die achter hun product staan. Daarnaast leveren wij de pelletkachel compleet op en kunnen we ook de houtpellets verzorgen. Deze kunnen gewenst bij u thuis afgeleverd worden.

Kom gerust eens langs in onze showroom

Als pelletkachel specialist nabij Gorredijk beschikken wij over onze eigen showroom. In onze showroom beschikken wij over meer dan 65 brandende modellen. Zo kunt u de pelletkachels zelf eens goed bekijken. Ook staan onze medewerkers hier voor u klaar en voorzien zij u graag van informatie en advies. In de showroom staan diverse merken pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketels, pelletkachels op CV en warmtepompen. Een groot deel van onze producten wordt geleverd uit eigen voorraad. Kom dus gerust eens bij ons langs en breng een bezoek aan de showroom.

Uw nieuwe pelletkachel laten plaatsen en installeren in Gorredijk

Wanneer u een nieuwe pelletkachel gaat kopen in Gorredijk, wilt u deze natuurlijk ook juist laten plaatsen en installeren. Onze monteur of installateur komt graag bij u langs in Gorredijk zodat u uw nieuwe pelletkachel kunt laten installeren. Wij houden de gehele installatie in eigen beheer. Dat betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor installatie, onderhoud en eventuele storingen. Jaarlijks moet uw pelletkachel onderhouden worden en daarnaast kan het voorkomen dat er een storing ontstaat bij de kachel.

Neem contact op

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Lemmer. Kom gerust eens bij ons langs en bekijk ons brede aanbod aan pelletkachels. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!