Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel 6kw

Bij Pelletkachel Lemmer ook pelletkachels van 6kw

Voor een goede kwaliteit pelletkachel bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het goede adres. In onze uitgebreide showroom kunt u een groot aantal pelletkachels brandend zien. Wij geven het beste advies over de perfecte pelletkachel voor uw situatie. Of u nou opzoek bent naar een pelletkachel van 43kw, 24kw, 11kw of 6kw, Pelletkachel Lemmer heeft de perfecte kachel voor u! Bij ons vindt u de nieuwste modellen van diverse merken omdat wij altijd up to date blijven, bekijk onze websitePelletkachel 6kw om een groot deel van het assortiment te bekijken. Als u alle modellen wilt bekijken kunt u onze showroom bezoeken. Hier hebben wij namelijk meer dan 65 modellen van diverse merken, onze voorraad in Lemmer is groot en om die reden kunnen wij uw product snel leveren en installeren.

Wat hebben wij te bieden

De keuze is groot. U vindt bij ons vrijstaande pelletkachels, Pelletketels, Pelletkachels op CV, Warmtepompen, Airco’s en nog veel meer. Opzoek naar een pelletkachel 6kw? Dan heeft u voor €899,- de Artel Petit 6 KW. Dit is de kleinste pelletkachel voor de beste prijs! Hij is geschikt voor kleinere ruimtes. Voor €2624,- heeft u de kwalitatieve en stille pelletkachel Ferlux Helen Zwart Glas. Deze is te verkrijgen in 6, 8 en 10 KW in de kleuren zwart, wit, rood en bruin. Door het grote zichtvenster kunt u altijd naar het mooie vuur kijken. Met meer dan negen jaar werkervaring op het gebied van verwarmen met biomassa pellets kunt u kwaliteit verwachten. Pelletkachel Lemmer is dealer van diverse merken die achter hun product staan zoals: Artel, Ravelli, Paterno, Blackline, Piazetta en Thermorossi. Ook installeren wij van A-Z uw pelletkachel bij uw thuis zodat uw woning heerlijk verwarmd kan worden in de koudere maanden.

Voor vragen en onduidelijkheden kunt u hier contact met ons opnemen. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!