Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel in Joure van Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Joure

Pelletkachel Joure laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel JoureBent u op zoek naar een pelletkachel specialist in de omgeving van Joure? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer is een echt specialist na meer dan tien jaar ervaring op het gebied van verwarmen met biomassa pellets. Bij ons vindt u pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketels, pelletkachels op CV en warmtepompen. Daarnaast heeft pelletkachel Lemmer het grootste assortiment van Noord-Nederland. Ook kunt u een groot deel van ons aanbod komen bekijken in onze showroom. Deze kachel staan brandend opgesteld, zo kunt u ze goed bekijken. Wij houden altijd rekening met uw situatie in het advies dat wij u geven. Natuurlijk doet onze monteur of installateur dat ook wanneer u de pelletkachel laat installeren en plaatsen. Ook als u in Joure woont kunt u een pelletkachel kopen bij Pelletkachel Lemmer.

Bij pelletkachel Joure kunt u verschillende merken pelletkachels kopen

Als u een pelletkachel wilt kopen is het belangrijk dat u iets weet van de merken die wij kunnen leveren in Joure. Bij Pelletkachel Lemmer vindt u diverse merken. Hierbij moet u denken aan Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno, Blackline. Italfuoco, Piazetta, Superior en Thermorossi. Edilkamin, Artel, MCZ en Ravelli zijn een aantal bekende pelletkachel merken. De kachels van Edilkamin worden door vijf verschillende fabrieken geproduceerd. Dat betekent dat iedere fabriek gespecialiseerd is in een eigen productiefase. Dit zorgt ervoor dat de kachels van Edilkamin van hoge kwaliteit zijn. Voor een pelletkachel met sfeer, gemak en behaaglijke warmte moet u bij Artel zijn. Ook één van de grootste fabrikanten van Italië is MCZ. Deze pelletkachels zijn de meest onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke pelletkachels in de markt. Ook de pelletkachels van Ravelli worden gemaakt in Italië en staan bekend als zeer betrouwbare pelletkachels met een prachtig design. 

Uw pelletkachel laten plaatsen en installeren Joure door Pelletkachel Lemmer 

Als u een pelletkachel wilt kopen bij pelletkachel Lemmer, verzorgen wij ook de installatie voor u in Joure. U kunt uw pelletkachel laten plaatsen en installeren door onze installateur of monteur. Onze installateur of monteur kan u ook adviseren over de juiste en correcte manier van installatie van uw nieuwe pelletkachel. Daarnaast houden wij de gehele installatie in eigen beheer. Dat betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor installatie, onderhoud en eventuele storingen. De pelletkachel wordt compleet opgeleverd en ook de pellets kunnen wij voor u verzorgen. Zo leveren wij de pellets van Elite in de versie groen en blauw. Deze kunnen wij u thuis afgeleverd worden pet 975 KG. Ook hebben wij de zaken van 10 KG van het merk Agriselect op voorraad liggen in Lemmer. Als specialist in pelletkachels vindt u in ons assortiment ook alle toebehoren van een pelletkachel. Denk aan accessoires, onderdelen en installatie materialen. 

Uitstekende service bij Pelletkachel Lemmer 

Bij Pelletkachel Lemmer kunt u uitstekende service en bereikbaarheid verwachten. Onze producten worden geleverd vanuit onze voorraad. Dat betekent wij uw pelletkachel snel kunnen leveren in Joure. Ook als het gaat om onderhoud staan wij voor u klaar. Het is verstandig om uw pelletkachel minstens één keer per jaar te laten onderhouden. Zo zorgt u ervoor dat u uw pelletkachel veilig kunt laten branden. Als specialist zorgt onze monteur of installateur ervoor dat uw pelletkachel volledig wordt gedemonteerd waarna de binnenzijde geheel gereinigd wordt. Dagelijks en wekelijks onderhoud kunt u natuurlijk zelf uitvoeren. Hieronder verstaan wij het schoonmaken van het raampje en het legen en schoonmaken van de aslade. Dus wacht niet tot uw kachel slechter gaat branden, maar laat op tijd iemand komen om uw kachel te onderhouden. 

Kom langs in onze uitgebreide showroom 

Heeft u interesse in onze producten en diensten? Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom. Hier vindt u een groot deel van onze pelletkachels brandend. Onze medewerkers zullen u voorzien van een gedegen advies waarna u ook de pelletkachel door ons kunt laten plaatsen en installeren. Als u vragen heeft of meer informatie wilt mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op!