Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Onderhoud

Bent u op zoek naar een goede onderhoud monteur voor uw Pelletkachel? Dan kunt u bij ons eenvoudig online onderhoud aanvragen! Pelletkachel Lemmer werkt al jaren samen met de beste monteurs en schoorsteenvegers. Op onze webshop heeft u de keuze uit 1 van onze 2 vaste monteurs. Zij zijn beide ook officiëel fabrieksmonteur van de top merk Edilkamin. Zo kunnen zij u de beste kwaliteit garanderen van het onderhoud. U vindt het allemaal eenvoudig in onze webshop. De pelletkachel onderhoud monteurs helpen u graag met het schoonmaken van uw pelletkachel. Voor al uw pelletkachel vragen kun u bij deze monteurs terecht. Zij verzorgen alles voor u, van A tot Z. Voor meer over onderhoud aan een pelletkachel leest u verder.

Onderhoud aan een pelletkachel doet u met de specialisten van Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel Onderhoud uitvoerenU kunt eenvoudig onderhoud aanvragen door hier te klikken. Wij hebben de keuze uit 2 monteur, namelijk Pelletkachel Hulp of Pelletkachel Totaal service. Pelletkachel Hulp werkt door heel Nederland en Pelletkachel Totaal Service in Noord-Nederland. Verder vindt u alle gegevens en kenmerken van een pelletkachel op onze website. Het is ook mogelijk dat er bij onderhoud preventief de gloeispiraal word vervangen door een keramische variant. Wanneer u onderhoud aan een pelletkachel aanvraagt, zullen zijn contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Heeft uw pelletkachel z’n beste tijd gehad en wilt u deze vervangen? Geen idee van welke pelletkachel u zoekt? Dan bent u altijd welkom in onze showroom. Maak een afspraak aan via de contact pagina of via onze Facebook.

Pelletkachel Totaal Service is uw aanspreekpunt voor algemeen advies, onderhoud en storingen aan uw Pelletkachel.

Pelletkachel Lemmer werkt samen met Pelletkachel Totaal Service om zo snel en accuraat mogelijk uw onderhoud uit te voeren en bereikbaar te zijn bij storingen.

•Verwijderen van de zijpanelen.
•Uitvoeren van het dagelijks- en wekelijks onderhoud.
•Schoonzuigen van de binnenzijde rond de elektronica en ventilatoren.
•Het schoonmaken van de rookgasventilator.
•Reinigen van de rookgas gangen.
•Controleren van diverse kleine onderdelen op hun werking en staat.
•Controleren van de afdichtingen en electronische onderdelen.
•Reinigen van de rookgasafvoer ( uitgevoerd door gespecialiseerd bedrijf )
•De gehele Pelletkachel zal worden gedemonteerd waarbij de gehele binnenzijde word gereinigd.

Tevens kan je dan de rookgasafvoer laten vegen. (Dit is een extra service.)

Het verschilt sterk per type of merk pelletkachel hoe groot de interval tussen de schoonmaakbeurten dient te worden uitgevoerd. Om veilig van uw pelletkachel gebruik te maken dient u dit minimaal 1 keer per jaar uit te voeren. De meeste pelletkachels geven aan wanneer het tijd is voor jaarlijks onderhoud. Ook kunt u de stookurenteller raadplegen.

Het is raadzaam dit in de zomermaanden, te laten, doen zodat je er klaar voor bent als de koude dagen weer aanbreken. In de winter heeft de installateur minder tijd om het te doen dus kan het voorkomen dat u 3-4 weken moet wachten. Het onderhoud aan een Pelletkachel is absoluut noodzakelijk. Bij te laat- slecht- of geen onderhoud kunnen er gevaarlijke situaties voordoen. Het blijft vuur wat in uw woon omgeving aanwezig is en moet uiterst serieus genomen worden. Wacht daarom niet met onderhoud tot uw kachel slechter gaat branden maar laat het tijdig jaarlijks uitvoeren.

 

Contact met Pelletkachel Totaal Service