Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel montage door Pelletkachellemmer.nl

Pelletkachel montage servicepelletkachel montage

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw pelletkachel montage voor u regelt? Dan bent u op de juiste plek. Pelletkachel Lemmer is heeft enorm veel ervaring op het gebied van pelletkachels en CV installaties. Zo hebben wij al meer dan acht jaar ervaring in al uw pelletkachel montages. Wij zijn gespecialiseerd in het energie neutraal en gasvrij wonen en werken. Op onze website kunt u naast onze montage service voor uw pelletkachel ook pelletkachels (CV),  airco’s en nog veel meer kopen. Bekijk eens ons assortiment!

Montage service van Pelletkachel Lemmer

Bij ons bent u op de juiste plek voor de installatie van uw pelletkachel. Op deze pagina kunt u een formulier invullen voor de montage van uw pelletkachel. Hier moet u onder andere de volgende informatie afgeven: pelletkachel montage

Voor de rest kunt u hier uw gegevens achterlaten en eventuele vragen en / of opmerkingen benoemen. U ziet hier ook al het bedrag wat u zult moeten betalen voor de installatie van uw pelletkachel. Om eventuele onduidelijkheden te voorkomen, vragen wij u ook foto’s te sturen van de huidige situatie (waar u uw pelletkachel wilt laten installeren). Bent u nog op zoek naar een pelletkachel? Bekijk onze ruime assortiment van pelletkachels op onze pagina; hier zult u vast wat vinden wat voor u geschikt is!

Meer informatie en contact

Heeft u vragen over de installatie van uw pelletkachel? Wij helpen u graag verder. U kunt ons altijd bellen of een mailtje sturen. Bekijk onze contactgegevens op deze pagina. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!