Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Kampen van Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Kampen

Pelletkachel Kampen van Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel KampenBent u op zoek naar een pelletkachel voor uw woning in Kampen? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van pelletkachels en warmtepompen bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. In ons assortiment vindt u daarnaast ook pelletkachels op CV, pelletketels en zonneboilers. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor houtpellets en alle accessoires, onderdelen en installatie materialen die nodig zijn voor een pelletkachel. Diverse merken pelletkachels leveren wij uit onze eigen voorraad. 

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom 

Pelletkachel Lemmer verkoopt en installeert diverse merken pelletkachels. Denk aan Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno pelletkachel en nog veel meer kunnen geleverd worden in Kampen. Wij voorzien u graag van een gedegen advies over de ideale pelletkachel voor uw situatie. Kom daarom eens langs in onze showroom. Hier staan wij voor u klaar. Ook vindt u in onze showroom meer dan 65 brandenden pelletkachels. Wij laten u graag onze vele soorten en merken pelletkachels zien. Omdat wij uit onze eigen voorraad leveren kunnen we snel bij u voor de deur staan met uw nieuwe pelletkachel. 

Uw nieuwe pelletkachel laten plaatsen en installeren in uw woning in Kampen 

Wanneer u een pelletkachel gaat kopen voor uw woning in Kampen, wilt u deze natuurlijk ook juist laten plaatsen en installeren. Pelletkachel Lemmer adviseert u graag over de juiste en correcte manier van installatie van uw nieuwe pelletkachel. Wij houden de gehele installatie in eigen beheer, dat betekent dus ook dat u een vast aanspreekpunt heeft voor installatie, onderhoud en eventuele storingen. Onze monteur of installateur komt graag bij u thuis in Kampen zodat u uw nieuwe pelletkachel kunt laten plaatsen en installeren. 

Uitstekende service en bereikbaarheid 

Als pelletkachel specialist in de omgeving van Kampen verzorgen wij graag het complete plaatje. Ook voor onderhoud van uw pelletkachel kunt u dus bij ons terecht. Het is belangrijk dat u uw pelletkachel regelmatig laat onderhouden, dit om gevaarlijke situaties te voorkomen. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat er een storing ontstaat in uw pelletkachel. Wanneer dat voorkomt zijn wij zo snel mogelijk bij u om de storing de verhelpen. Pelletkachel Lemmer biedt u uitstekende service en we zijn altijd goed bereikbaar als er een storing voorkomt. 

Uw pelletkachel specialist in de omgeving van Kampen 

Bij Pelletkachel Lemmer kunt u eerlijk advies en eerlijke prijzen verwachten. Wij hebben ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in het verwarmen op pellets. Kom gerust eens langs in onze showroom. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!