Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel 10 kW

Bij Pelletkachel Lemmer uw pelletkachel van 10 kW

Bent u opzoek naar een pelletkachel van 10 kW? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres! Bij ons kunt u uw nieuwe pelletkachel van verschillende vermogens vinden. Kom eens langs bij onze uitgebreide showroom in Lemmer om meer dan 65 modellen brandend te zien. Pelletkachel Lemmer verkoopt en installeert diverse merken pelletkachels, waaronder Edilkamin, MCZ, Ravelli, Janus, Blackline, Superior en Thermorossi. Er zit voor ieder wel wat wils bij. Wij geven altijd een goed gedegen advies voor uw situatie. Ook adviseren wij u in de juiste en correcte manier van installatie van uw nieuwe pelletkachel. De pelletkachel leveren wij compleet op, ook de pellets kunnen wij voor u regelen. De handige 10 KG zakken van Toppellets hebben wij op voorraad in onze showroom in Lemmer. Bij Pelletkachel Lemmer kunt u ook airco’s, pelletketels en warmtepompen. Pelletkachel 10 kW

Verschillende vermogens, groottes en kleuren pelletkachels

Bij Pelletkachel Lemmer vindt u pelletkachels van verschillende vermogens zoals: 10 kW, 12 kW, 20 kW, 32 kW, 43 kW en nog veel meer. Bent u opzoek naar een pelletkachel met een klein vermogen? Dan is Ferlux Venus Pelletkachel iets voor u. Deze kachel is van goede kwaliteit en beschikbaar in 6 kW, 8kW en 10 kW voor een goede betaalbare prijs. Bovendien is deze stille kachel beschikbaar in de kleuren zwart, wit, rood en bruin. Liever een kachel met een hoger vermogen en kanalisatie die geschikt is voor een grote ruimte? Dan is de Edilkamin Vyda Evo 14 kW Kanalisatie iets voor u. Deze pelletkachel is het nieuwste model van 2021 en voorzien van de nieuwste technieken. Hij is leverbaar in diverse afwerkingen zoals zwart staal, speksteen of mat wit keramiek. de Vyda heeft een verwarmvermogen van 300 m³, dus geschikt om grotere ruimtes te verwarmen.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina!