Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Speksteen kopen

Uw nieuwe pelletkachel met speksteen kopen bij Pelletkachel Lemmer

Bij Pelletkachel Lemmer bent u aan het juiste adres als u een pelletkachel met speksteen wilt kopen. Kom eens langs bij onze uitgebreide showroom in Lemmer! Hier kunt u 65 modellen brandend bekijken en een gedegen advies voor uw situatie ontvangen. Natuurlijk kunt u op onze website ook een groot deel van het assortiment bekijken. Wij zijn dealer van diverse merken waaronder Edilkamin, Artel,  Thermorossie, Ravelli en vele anderen merken. Pelletkachel Lemmer installeert uw nieuwe pelletkachel van A-Z bij u thuis en wij kunnen ook de pellets voor u verzorgen. De handige 10 KG zakken van Toppellets en de pellets van Elite in de versie blauw en groen leveren wij vanuit onze vorraad in Lemmer. Ook voor airco’s en warmtepompen bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw woning heerlijk verwarmd en gezellig is in de koudere maanden. Pelletkachel speksteen kopen

Uw woning heerlijk verwarmd door uw nieuwe pelletkachel

Bent u opzoek naar een pelletkachel met speksteen? Dan is de Edilkamin Lena Plus 9 kW voor €2600,- de kachel voor u. De Lena Plus is leverbaar in zwart staal met mat wit keramiek of speksteen en geschikt voor een grotere ruimte. Deze pelletkachel is voorzien van de nieuwste technieken en AirKare systeem als optie. Bovendien kunt u de Lena Plus bedienen met mobiele telefoon of tablet. Liever een kachel met een groter vermogen? Dan is Edilkamin Blade 12 kW voor €3349,- wat voor u. Deze mooie kachel is een krachtpatser en een echte aanrader. Bovendien is deze kachel leverbaar in wit, zwart en speksteen! Een pelletkachel van Edilkamin zorgt niet alleen voor warmte en gezelligheid, maar ook voor een vermindering van uw spaarrekening. U kunt zonder moeite van de heerlijke warmte genieten.

Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft en neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!