Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Kleine pelletkachel

Kleine pelletkachel: Een efficiënte keuze

Kleine pelletkachel kleinBij Pelletkachel Lemmer begrijpen wij dat u op zoek bent naar efficiënte en duurzame verwarmingsoplossingen. Een kleine pelletkachel biedt precies dat. Of u nu een ingetogen ruimte wilt verwarmen of gewoon de voorkeur geeft aan een compact ontwerp, wij hebben de perfecte pelletkachel klein voor u.

Bekijk al onze producten of neem contact met ons op.

Waarom een kleine pelletkachel?

Energiezuinig

Een kleine pelletkachel verbruikt minder brandstof dan grotere modellen, waardoor u zowel op energie als kosten bespaart. Wij helpen u graag bij het vinden van de meest efficiënte modellen.

Compact ontwerp

De pelletkachel klein past in bijna elke ruimte. Of u nu een appartement heeft of gewoon een subtiele toevoeging aan uw woonkamer wilt, de compacte afmetingen maken het een veelzijdige keuze.

Milieuvriendelijk

Onze kleine pelletkachels zijn ontworpen met het milieu in gedachten. Het gebruik van houtpellets als brandstof is een duurzame keuze, en wij bieden verschillende modellen die uw ecologische voetafdruk verminderen.

Modellen en opties

Wij bieden diverse modellen van de pelletkachel klein aan, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel ontwerp dat naadloos aansluit bij uw klassieke interieur, of een moderne, strakke stijl die perfect past in een hedendaagse woning, er is voor elk wat wils. Onze selectie varieert in grootte, kleur, vermogen en functionaliteit, waardoor we in staat zijn om aan een breed scala van persoonlijke voorkeuren en budgetten te voldoen.

Meer dan 9 jaar werkervaring

Pelletkachel Lemmer heeft al meer dan 9 jaar ‘echte’ werkervaring op het gebied van verwarmen met pellets. Wij leveren niet alleen kachels maar ook airco’s, warmtepompen, pelletketels, combiketels en nog veel meer. We zijn dealer van diverse merken waaronder: Artel, MCZ, Janus,  Blackline, Italfuoco, Superior en Thermorossi. Voor €1795,- heeft u de Duroflame Rinus 7KW, een kleine, strakke en stille pelletkachel die slechts 73 centimeter hoog is. De Rinus heeft veel vermogen dus is geschikt voor kleine en grotere ruimtes. Deze kachel staat brandend in onze showroom, dus kom vooral langs voor vrijblijvend advies en een eerlijke prijs. Voor €2399,- heeft u de Paterno Blackline C5. Deze compacte, stille kachel is het nieuwste model van Paterno en is ideaal voor kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld een garage of een chalet. Kom eens gezellig langs om deze kachel brandend te bekijken in onze showroom in Lemmer!

Neem contact op voor uw kleine pelletkachel

Kleine pelletkachel kleinEen kleine pelletkachel is een verstandige investering voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige, stijlvolle en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Bij ons hebben we de expertise om u te helpen bij het vinden van de perfecte pelletkachel klein. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina voor meer nieuws en informatie.