Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel in Sneek van Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Sneek

Pelletkachel Sneek laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel SneekBent u op zoek naar een pelletkachel in de omgeving van Sneek? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van verwarmen met biomassa pellets. Wij leveren het grootste assortiment pelletkachels van Noord-Nederland. Dus wilt u een pelletkachel kopen of zoekt u een specialist in de omgeving van Sneek? Kom dan naar Pelletkachel Lemmer. Pelletkachel Lemmer beschikt namelijk over een uitgebreide showroom waar u een groot deel van onze kachels brandend kunt bekijken. Hier presenteren wij diverse merken pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketel, pelletkachels op CV en warmtepompen. Een groot deel van onze producten wordt direct uit onze voorraad geleverd. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om de toebehoren van uw pelletkachel bij ons te kopen. Hierbij gaat het om accessoires, installatie materialen en onderdelen. 

Bij Pelletkachel Lemmer kunt u diverse merken pelletkachels kopen

Bij de specialist Pelletkachel Lemmer kunt u voor een pelletkachel in Sneek verschillende merken kopen. Zo leveren en installeren wij diverse merken als Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno, Blackline, Italfuoco, Piazetta, Superior en Thermorossi. Bij Pelletkachel Lemmer verkopen wij uitsluitend gerenommeerde merken, deze merken staan achter hun product. Edilkamin is een populair merk onder de pelletkachels. Het is een Italiaans merk en staat voor pure kwaliteit. Edilkamin is één van de grootste producenten van hout- en pelletkachels. Ze zijn eenvoudig te bedienen en te programmeren. Een Nederlands merk pelletkachel is Duroflame. Het zijn vernieuwende designkachels en brengen de gezelligheid van vroeger naar het hier en nu. Duroflame kachels worden ontworpen, ontwikkeld en vervaardig in de moderne pelletkachelfabriek in het noorden van Nederland. Ook Ravelli is een Italiaans merk en staat bekend als zeer betrouwbaar. De kachels van Ravelli worden in Italië gebouwd en hebben een prachtig design. 

Pelletkachel in Sneek laten plaatsen en installeren door Pelletkachel Lemmer

Wij kunnen u ook adviseren in de juiste en correcte manier van installatie van uw nieuwe pelletkachel. Daarvoor komt onze eigen pelletkachel installateur in Sneek. De gehele installatie blijft in ons eigen beheer. Dat betekent dat u hiervoor één aanspreekpunt heeft. U kunt dus door ons ook uw pelletkachel laten plaatsen en installeren in Sneek. Het is belangrijk dat u de pelletkachel laat installeren en plaatsen door een professional. Zo weet u zeker dat u uw pelletkachel veilig kunt laten branden. Onze monteur of installateur zal bij u in Sneek langskomen zodat u uw pelletkachel door hem kunt laten plaatsen en installeren op de door u bestemde plaats. Bij Pelletkachel Lemmer kunt u altijd eerlijk advies verwachten over het juiste product en de juiste installatie voor uw situatie. 

Uitstekende service voor uw pelletkachel in Sneek

Als specialist in pelletkachel bieden wij u uiteraard ook onze service in Sneek. Zo is het belangrijk dat u minstens één keer per jaar uw pelletkachel laat onderhouden. Onze monteur of installateur komt bij u langs in Sneek om uw pelletkachel te onderhouden. Dit betekent dat uw kachel zal worden gedemonteerd waarbij de gehele binnenzijde gereinigd zal worden. Ook worden diverse onderdelen nagekeken en de afstelling van uw pelletkachel in Sneek wordt door de monteur gecontroleerd. Per type kachel verschilt hoe groot de tijdsperiode tussen het onderhoud is. Daarnaast kunt u het dagelijks of wekelijks onderhoud natuurlijk goed zelf doen. Hieronder verstaan we het schoonmaken van de ruit en het legen en schoonmaken van de aslade. Dus wacht niet met onderhoud tot uw kachel slechter gaat branden en laat het op tijd door onze monteur of installateur uitvoeren. 

Kom langs in onze showroom!

Pelletkachel Lemmer is een specialist in het leveren en installeren van pelletkachels, ook in Sneek. Heeft u interesse in onze producten? Kom dan langs in onze showroom. Hier wordt u voorzien van een gedegen advies. Voor vragen of meer informatie over onze producten of diensten mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op!