Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Afvoer

Pelletkachel afvoer bij Pelletkachel Lemmer

Bij Pelletkachel Lemmer vindt u onder andere een pelletkachel afvoer voor uw nieuwe pelletkachel. De rookgassen die geproduceerd worden door uw nieuwe pelletkachel moeten veilig afgevoerd worden. Wij van Pelletkachel Lemmer zorgen ervoor dat dit gebeurt doormiddel van onze afvoeren. Ook voor complete pelletkachel, pelletkachel CV, pelletkachel met kanalisatie, airco’s en warmtebronnen bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. In onze uitgebreide showroom in Lemmer kunt u verschillende modellen van diverse merken waaronder Edilkamin, Superior en Thermorossi brandend bekijken. Op onze website vindt ook een groot deel van ons assortiment aan pelletkachels en meer. U kunt van ons altijd een gedegen advies voor uw situatie verwachten. Ook adviseren wij u in de juiste manier van installatie. Wij verkopen en installeren uw nieuwe pelletkachel van A-Z bij u thuis. De pellets van merken zoals Toppellets en Elite kunnen wij ook voor u verzorgen. Pelletkachel Afvoer

Met meer dan 10 jaar werkervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat wanneer u voor ons kiest, uw woning verwarmd is in de koudere maanden.

Uw gehele woning verwarmt met één kachel

Door een pelletkachel met kanalisatie wordt uw woning verwarmt met maar één kachel! Dit wordt gedaan doormiddel van kanalen, vandaar de naam kanalisatie. De kanalen vervoeren de warmte die geproduceerd wordt door uw pelletkachel zodat uw woning heerlijk verwarmd wordt. U heeft al een pelletkachel met kanalisatie voor een eerlijke prijs van €4175! De Edilkamin Cherie Evo 9kW kanalisatie is een pronkstuk in elke woonkamer. De Cherie Evo is het nieuwste model van 2021, voorzien van de nieuwste technieken en AirKare. De pelletkachel is ook leverbaar in verschillende fraaie afwerkingen. Bij ons kunt u eerlijke prijzen en goede service verwachten!

Voor vragen of onduidelijkheden kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!