Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel CV Aansluiten

Laat ons, Pelletkachel Lemmer uw pelletkachel CV aansluiten

Wilt u uw nieuwe pelletkachel cv aansluiten? Laat ons, Pelletkachel Lemmer uw daarmee helpen. Wij leveren en installeren uw uitgekozen pelletkachel vanuit onze voorraad in onze uitgebreide showroom in Lemmer. In deze showroom kunt u ons grote assortiment aan pelletkachels brandend bekijken. Kunt u vanwege omstandigheden niet bij ons langskomen in Lemmer? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u een groot deel van ons assortiment aan pelletkachels, airconditioners, warmtebronnen, zonneboilers en meer! Met meer dan 9 jaar werkervaring kunt u bij ons kwaliteit verwachten. Wij zijn dealers van diverse merken zoals: Janus, Paterno, Italfuoco, Piazetta en Thermorossi. Pelletkachel Lemmer geeft graag advies over de ideale pelletkachel voor uw woning, en over de juiste en correcte manier van installatie van uw nieuwe kachel. Wij leveren uw nieuwe pelletkachel compleet op en kunnen ook de pellets voor u verzorgen. Pelletkachel CV aansluiten

Uw woning verwarmen met de perfecte pelletkachel

Bij ons kunt u terecht voor pelletkachels, pelletkachels met kanalisatie, pelletkachels cv, onderdelen en nog veel meer. Opzoek naar pelletkachels met 6KW, 10KW, 20KW, 32KW of 43KW? Wij hebben de pelletkachel voor u. Voor €5748,- heeft u de MCZ Musa Hydromatic 2.0 23KW. Deze kachel is uitgerust met automatische reiniging van de branderpot, een snelle opstart, een hoog rendementspomp en een frontale ventilator. Ook voedt hij de complete verwarmingsinstallatie van uw woning en is bedienbaar via WiFi/SMS/Domotica. Liever een pelletkachel met een minder groot vermogen? Dan is de Superior Cleo 6KW voor €2199,- de kachel voor u. Deze kachel past in elk huis en is geschikt voor kleinere ruimtes. Kom de kachel eens brandend bekijken in onze showroom in Lemmer.

Heeft u vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Dan kunt u een kijkje nemen op onze website voor meer informatie of ons contacteren. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!