Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Bolsward van Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Bolsward

Pelletkachel Bolsward laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel BolswardBent u op zoek naar een pelletkachel voor uw woning in Bolsward? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer levert en installeert pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Wij bieden u een uitgebreid assortiment bestaande uit diverse merken. Wij leveren de pelletkachels uit onze eigen voorraad en kunnen dus snel leveren. Denk aan merken als Edilkamin, Duroflame, Janus, Ravelli, MCZ en nog veel meer. Bekijk onze webshop om te ontdekken welke pelletkachels wij kunnen leveren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle accessoires, onderdelen en installatie materialen. 

Pelletkachel kopen voor uw woning in Bolsward 

Als u een pelletkachel wilt kopen voor uw woning in Bolsward kan het best lastig zijn te bepalen welke het meest geschikt is. Bij Pelletkachel Lemmer kijken wij uitgebreid naar uw situatie om te bepalen welke pelletkachel het beste past in uw situatie. Ook zullen we u adviseren in de juiste en correcte manier van installatie van uw nieuwe pelletkachel. Wij houden de gehele installatie in eigen beheer. Dat betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor installatie, onderhoud en eventuele storingen. De houtpellets verzorgen wij ook graag voor u. 

Uw nieuwe pelletkachel laten plaatsen en installeren in Bolsward

Bij het kopen van een pelletkachel voor uw woning in Bolsward, wilt u deze natuurlijk ook juist laten plaatsen en installeren. Onze monteur of installateur komt graag bij u langs in Bolsward om dit voor u te regelen. Bij Pelletkachel Lemmer bieden we ook in Bolsward uitstekende service. Zo verzorgen we graag het onderhoud van uw pelletkachel. Ook kan het voorkomen dat uw pelletkachel een storing heeft. Deze komen wij dan zo snel mogelijk voor u oplossen. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van verwarmen met biomassa pellets, kunnen wij u de beste producten tegen een eerlijke prijs bieden. 

Uitgebreide showroom in de omgeving van Bolsward

Pelletkachel Lemmer heeft het grootste assortiment pelletkachels in Noord-Nederland. Als u een pelletkachel wilt kopen voor uw woning in Bolsward, kom dan gerust eens langs in onze showroom. In onze ruime showroom vindt u meer dan 65 brandende pelletkachels. Hier beschikken we over diverse merken en modellen die u hier eens goed kunt bekijken. Ook staan onze medewerkers in onze showroom voor u klaar. Zij informeren u graag over onze producten en voorzien u van een gedegen advies. Wij zijn uw pelletkachel specialist in de omgeving van Bolsward.

Uw specialist in pelletkachels nabij Bolsward 

Kom snel eens langs in onze showroom voor een pelletkachel in de omgeving van Bolsward. Onze medewerkers helpen u hier graag verder. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt over vragen heeft over onze producten en diensten. Pelletkachel Lemmer staat voor u klaar en voorziet u graag van eerlijk advies. 

Neem contact met ons op!