Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel laten installeren door Pelletkachellemmer.nl

Pelletkachel laten installerenpelletkachel installeren

Heeft u plannen om een pelletkachel in uw huis te laten installeren? Wij helpen u graag verder! Al meer dan acht jaar hebben wij enorm veel ervaring in het installeren en monteren van de pelletkachels van onze klanten. Bij Pelletkachel Lemmer staat duurzaamheid voorop. Wij zijn gespecialiseerd in het energie neutraal en gasvrij maken van uw woon- en werkgebied. Zo zijn ook onze pelletkachels stil en energie zuinig van gebruik. Heeft u nog geen pelletkachel maar bent u er wel op zoek naar één? In onze webshop vindt u een breed assortiment van airco’s, pelletkachels, pelletkachel CV installaties en nog veel meer. Vindt u het fijner om de pelletkachels eens in het echt te zien, kunt u altijd op afspraak langskomen in onze showroom. We ontvangen u graag!

Pelletkachel installeren door Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Wij hanteren een zeer eenvoudig proces voor het installeren van uw pelletkachel. Om te beginnen vragen wij u om het formulier op deze pagina in te vullen. Zo hebben wij een aantal gegevens nodig, onder andere de hoogte van de verdiepingen in uw huis, en bijvoorbeeld het soort dak en dakbedekking dat u heeft. Ook vragen wij u om een aantal (duidelijke) foto’s te sturen van de huidige situatie waar u de pelletkachel wilt laten installeren, zodat wij van tevoren al een goed beeld kunnen hebben van de installatie. Vragen en opmerkingen over de installatie kunt u bovendien op deze pagina invullen. U kunt ten slotte al de prijs vinden die wij vragen voor de installatie van uw pelletkachel.

Contact en meer informatie

Heeft u nog vragen en / of opmerkingen over ons, of over de installatie van de pelletkachel? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U vindt onze gegevens onderaan de pagina, of op de contact pagina. We helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook!