Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel met CV aansluiting

Pelletkachel met CV aansluiting laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel met CV aansluitingWilt u een pelletkachel, maar meer dan één ruimte verwarmen met uw kachel? Dat kan met een pelletkachel met CV aansluiting. Pelletkachel Lemmer levert en installeert diverse soorten en merken pelletkachels die u brandend kunt zien in onze showroom. Hier staan diverse merken pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketels, pelletkachels op CV en warmtepompen. Een CV pelletkachel is voorzien van kamers waar water in zit. Als de kachel aanstaat, en dus pellet verbrandt, wordt dit water verwarmd en middels een pomp naar de CV-installatie vervoerd.

Met een pelletkachel met CV aansluiting kunt u de radiatoren in uw woning op een duurzame wijze laten verwarmen. Daarnaast bespaart u een paar honderd euro per jaar met het verwarmen met behulp van een pelletkachel. Edilkamin pelletkachels CV zijn eenvoudig te installeren. Pelletkachel Lemmer levert diverse merken pelletkachels van o.a. Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli en Janus. Kom de kachels bekijken in onze showroom. 

Snelle levering 

Pelletkachel Lemmer heeft meer dan tien jaar ervaring in het verwarmen met biomassa pellets en is de grootste dealer in Edilkamin pelletkachels. De keuze is groot, u vindt bij ons ook materialen voor uw rookkanaal, accessoires en pellet CV installaties materialen. Online bieden wij een deel van ons assortiment aan, maar lang niet alles. Wij blijven continu up to date met de nieuwe modellen pelletkachels. Als u ons volledig assortiment wilt zien, kunt u het beste even langskomen in onze showroom. 

Pelletkachel Lemmer heeft een grote voorraad in Lemmer en hierdoor kunnen wij snel leveren. Wij bieden u uitstekende service en een goed bereikbaarheid. Ook de pellets hebben wij op voorraad en kunnen we bij u thuis leveren. De gehele installatie houden we in eigen beheer, onderhoud en eventuele storingen. Dit betekent dat u altijd één aanspreekpunt heeft als het gaat om installatie. Voor vragen, neem gerust contact met ons op.