Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel 12 KW

Pelletkachel 12 KW van Pelletkachel Lemmer

pelletkachel 12 kwBent u op zoek naar een krachtige pelletkachel die een vermogen maar liefst 12 kilowatt heeft? Dan hebben wij van Pelletkachel Lemmer hét product in ons assortiment waar u naar op zoek bent! Wij zijn namelijk een specialist met het verwarmen van woningen aan de hand van pelletkachels en pelletketels CV. Met onze meer dan negen jaar ervaring, en de producten van top kwaliteit weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent. Wij verkopen immers alleen maar producten van de beste merken. Hiermee kunnen wij u de hoge kwaliteit van onze producten garanderen. Denkt u voor pelletkachels aan merken als Edilkamin, Blackline, Artel, Superior en nog veel meer. Naast het verkopen van pelletkachels kunnen wij de pelletkachel ook volledig voor u installeren. Bent u geïnteresseerd in een pelletkachel van 12 KW? Bekijk dan eens onze webshop, of lees hieronder verder.

Een pelletkachel van 12 KW bestellen voor een fijne prijs doet u bij Pelletkachel Lemmer

Want ook voor pelletkachels met een vermogen van 12 kilowatt hebben wij een breed assortiment voor u klaar staan. In onze webshop kunt u eenvoudig filteren tussen de verschillende vermogens die een pelletkachel kan hebben. U vindt onze webshop door hier te klikken. Verder vindt u alle informatie over een specifieke pelletkachel op de product pagina ervan. Een top pelletkachel van 12 KW vermogen is de Edilkamin Blade 12 KW. U kunt deze in meerdere uitvoeringen bestellen, en u krijgt maar liefst €605,- subsidie bij het bestellen van de pelletkachel! Ook zult u flink kosten besparen op de energierekening, omdat pelletkachels een duurzame manier van verwarmen zijn. Wilt u een betere impressie krijgen van een specifieke pelletkachel? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom. De koffie staat voor u klaar. Contacteer ons via de telefoon, mail of onze Facebook om een afspraak te maken.