Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Balk van Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Balk

Pelletkachel Balk laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel Lemmer verkoopt en installeert diverse merken pelletkachels in de omgeving van Lemmer, dus ook in Balk. Als u in Balk op zoek bent naar een pelletkachel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer is gespecialiseerd in het verwarmen op pellets en het gasvrij en energie neutraal wonen en werken. Een pelletkachel is een kachel die wordt gestookt op de cilindervormige korrels die pellets worden genoemd. De korrels worden geproduceerd uit houtzaagsel- en schaafsel. De pelletkachel is de ideale combinatie van de sfeer van een houtkachel en het gemak van een gashaard. Van buitenaf lijkt de pelletkachel namelijk op een houtkachel, maar van binnen is de kachel voorzien van geavanceerde techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de kachel een optimale verbranding heeft en een zeer hoog rendement. Wilt u deze combinatie van een pelletkachel ook in uw woning in Balk? Kom dan langs bij Pelletkachel Lemmer. 

Pelletkachel kopen in de omgeving van Balk 

Wanneer u een pelletkachel wilt kopen voor uw woning in Balk, kan het best lastig zijn om te beslissen welke kachel het meest geschikt is. Daarnaast zijn er verschillende pelletkachel merken. Bij Pelletkachel Lemmer kunt u altijd terecht voor advies. Wij beschikken over een uitgebreide showroom met brandende pelletkachels. Hier kijken wij naar uw situatie en welke pelletkachel het meest geschikt is in uw woning in Balk. Bij Pelletkachel Lemmer werken wij met verschillende pelletkachel merken. Hierbij moet u denken aan Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno, Blackline, Italfuoco, Piazetta, Superior en Thermorossi. Met onze ruime ervaring van meer dan tien jaar kunt u van ons altijd een eerlijk advies tegen eerlijke prijzen verwachten. Online bieden wij een deel van onze pelletkachels aan, maar lang niet alles. Wel blijven wij continue up to date met nieuwe modellen van diverse merken pelletkachels. 

Uw pelletkachel in Balk laten plaatsen en installeren door onze specialist 

Naast het leveren van de pelletkachel in uw woning in Balk, kunt u de kachel ook door ons laten plaatsen en installeren. Ook zullen wij u adviseren in de juiste en correcte manier van installatie van uw nieuwe pelletkachel. Na het kopen van de pelletkachel komt onze installateur of monteur bij u langs in Balk om de kachel te plaatsen en installeren. Wij houden de gehele installatie in eigen beheer. Dat betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor de installatie, onderhoud en eventuele storingen. Als specialist in pelletkachels kunnen wij ook het onderhoud voor uw pelletkachel in Balk verzorgen. Regelmatig onderhoud is bij een pelletkachel van essentieel belang. Zo kunt u dagelijks en wekelijks onderhoud prima zelf doen. Denk aan het schoonmaken van de ruit en het legen en schoonmaken van de aslade. Bij jaarlijks onderhoud wordt onder andere de binnenzijde gereinigd.

Uitstekende service door Pelletkachel Lemmer 

Het kopen van een pelletkachel heeft verschillende voordelen. Zo kunt u besparen op uw stookkosten, heeft de pelletkachel een zeer hoog rendement en is het zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het met een pelletkachel op CV mogelijk om uw hele woning te verwarmen en zijn houtpellets een CO2 neutrale brandstof. Houtpellets hebben een zeer schone en efficiënte verbranding, hierdoor blijft er weinig as achter. Ook de pellets kunnen wij voor u verzorgen. De pellets van Elite in de versie groen en blauw kunnen gewenst bij u thuis afgeleverd worden. Een groot deel van onze producten leveren wij direct uit onze voorraad. Naast pelletkachels kunt u ook bij ons terecht voor pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen, zonneboilers en natuurlijk alle accessoires, onderdelen en installatie materialen. Onze voorraad is groot en daarom kunnen wij zorgen voor een snelle levering. Daarnaast hebben wij het grootste assortiment aan pelletkachels van Noord-Nederland. 

Kom langs in onze showroom!

Wilt u een pelletkachel kopen voor uw woning in Balk en weet u niet goed waar te beginnen? Kom dan langs in de uitgebreide showroom van Pelletkachel Lemmer. Ook kunt u de pelletkachel door onze installateur of monteur laten plaatsen en installeren. In onze showroom wordt u door een specialist voorzien van een gedegen advies. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op!