Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel korrels

Pelletkachel korrels bestellen doet u bij Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel korrelsHeeft u een pelletkachel en bent u op zoek naar pelletkachel korrels om uw pelletkachel weer brandend mee te houden? Bestel de pellets van de hoogste kwaliteit dan op de website van Pelletkachel Lemmer! Wij hebben namelijk de producten waar u naar op zoek bent. Pelletkachel Lemmer is dé specialist op het gebied van verwarmende oplossingen in Friesland en omgeving. Met onze meer dan negen jaar ervaring in dit gebied weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent. Zo vindt u op onze website onder andere pelletkachels, pelletketel CV installaties en natuurlijk accessoires voor de pelletkachel zelf. Wij hebben pelletkachel pellets van de hoogwaardige merken Elite en Toppellets. Wilt u meer weten over de pelletkachels en de pellets die u kunt bestellen op de website van Pelletkachel Lemmer? Lees dan verder of raadpleeg onze home pagina eens!

Bestel pelletkachel korrels van de beste kwaliteit in de webshop van Pelletkachel Lemmer

U kunt ons assortiment van pellets namelijk vinden door op deze link te klikken. Daar kunt u pellets van het merk Elite bestellen. U kunt 65 zakken van 15 kilo bestellen die van blauw naald en loofhout zijn, en 65 zakken van 15 kilo van groene naaldhout. Daarnaast hebben we ook pellets van het merk Toppellets, die geleverd worden in 96 zakken van 10 kilo. Wilt u meer weten over de pellets zelf, dan kunt u de product pagina’s raadplegen. De zakken pellets hebben allemaal een verschillende verzendtijd, dus houdt u hier rekening mee. Heeft u zelf nog geen pelletkachel en bent u hier ook nog naar op zoek? Dan ziet u die hier in onze webshop. Ook kunt u hiervoor altijd vrijblijvend langskomen in onze showroom. De koffie staat voor u klaar. Heeft u vragen over de pellets of iets anders, contacteer ons dan. Dat doet u via de contact pagina of via onze Facebook.