Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Franeker

pelletkachel installeren

Pelletkachel Franeker

Pelletkachel Franeker laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel FranekerBent u op zoek naar een pelletkachel voor uw woning in Franker? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachels worden steeds populairder. Met een pelletkachel heeft u de gezelligheid en de sfeer van een houtkachel en het gemakt van een gashaard. Daarnaast zijn pelletkachels ook nog eens erg duurzaam. Met een pelletkachel kunt u besparen op uw stookkosten en het heeft een zeer hoog rendement. Ook zijn pelletkachels zeer gebruiksvriendelijk en kunt u uw gehele woning ermee verwarmen. Pellletkachel Lemmer levert en installeert diverse merken pelletkachels in de omgeving van Franeker. Wij leveren de pelletkachel compleet op en kunnen ook de houtpellets voor u verzorgen. De pellets van Elite in de versie groen en blauw kunnen gewenst bij u thuis afgeleverd worden per 975 KG. Ook de 10 KG zakken van Agriselect hebben wij op voorraad liggen in Lemmer. 

Pelletkachel kopen in de omgeving van Franeker 

Als u een pelletkachel wilt kopen voor uw woning in Franeker, kan het best lastig zijn om te beslissen welk soort pelletkachel of model geschikt is voor uw situatie. De medewerkers van Pelletkachel Lemmer informeren u graag over de kachels in ons aanbod. In onze showroom kunnen wij u voorzien van een deskundig en eerlijk advies. Pelletkachel Lemmer beschikt over het grootste assortiment van Noord-Nederland. In onze ruime showroom vindt u werkende pelletkachels die u hier eens goed kunt bekijken. De diverse merken en modellen verschillen namelijk ook qua uiterlijk. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van verwarmen met biomassa pellets kunnen wij u goed adviseren als het gaat om pelletkachels. Het is belangrijk dat we de juiste pelletkachel vinden voor uw situatie in Franeker. 

Uw pelletkachel juist laten plaatsen en installeren

Als u een nieuwe pelletkachel gaat kopen voor uw woning in Franeker, wilt u deze natuurlijk ook juist laten plaatsen en installeren. De monteur of installateur van Pelletkachel Lemmer komt graag bij u langs in Franeker om dit voor u te regelen. Wij kunnen u ook adviseren over de juiste en correcte manier van installatie van uw nieuwe pelletkachel. Bij Pelletkachel Lemmer houden wij de gehele installatie in eigen beheer, dat betekent ook dat u één aanspreekpunt heeft voor de installatie, het onderhoud en eventuele storingen. Wij verkopen uitsluitend gerenommeerde merken, deze merken staan namelijk achter hun product. Zo weten wij zeker dat we u uitstekende kwaliteit leveren. Bij Pelletkachel Lemmer leveren we uit onze eigen voorraad. Dat betekent dat wij snel bij u in Franeker voor de deur kunnen staan met uw nieuwe pelletkachel, die u dan weer door onze monteur of installateur kunt laten plaatsen en installeren. 

Pelletkachel specialist in de omgeving van Franeker 

Als pelletkachel specialist in de omgeving van Franeker bieden wij u een uitgebreid aanbod aan diverse pelletkachels. Zo vindt u bij ons vrijstaande pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en nog veel meer. Uiteraard vindt u bij ons ook alle accessoires, onderdelen en installatie materialen. Als het gaat om onderhoud verzorgen wij dit ook graag voor u. Het is belangrijk dat u regelmatig u pelletkachel laat onderhouden. Eén keer per jaar komen wij sowieso langs om uw pelletkachel volledig te reinigen. Doe dit op tijd en wacht dus niet tot uw pelletkachel slechter gaat branden. Dit kan namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Wekelijks en dagelijks onderhoud kunt u uiteraard prima zelf doen. Denk aan het schoonmaken van het raampje en het legen en schoonmaken van de aslade. 

Kom langs in onze showroom! 

Bij Pelletkachel Lemmer kunt u terecht voor diverse merken pelletkachels vlakbij Franeker, als Edilkamin, Duroflame, Thermorossi, Ravelli en nog veel meer. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U bent ook altijd welkom om langs te komen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!