Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel fijnstof

Pelletkachel fijnstof, bestel een pelletkachel in onze webshop

Pelletkachel fijnstofEen pelletkachel en biomassa ketels stoten veel minder fijnstof uit dan een gewone houtkachel of een open haard. Dit komt doordat de houtpellets gelijkmatig en automatisch door de kachel verbrandt worden. Bent u op zoek naar een pelletkachel, voor een duurzamere oplossing? En wilt u uw energierekening ook verminderen? Dan is een pelletkachel een goede oplossing voor u. U kunt voor een fijne prijs pelletkachels van de hoogste kwaliteit bestellen op de website van Pelletkachel Lemmer. Pelletkachel Lemmer is namelijk al meer dan negen jaar dé specialist op het gebied van duurzame verwarmende oplossingen. En omdat wij een officiële dealer zijn van de beste merken, kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Denkt u hierbij aan merken als Edilkamin, Piazetta, Artel en nog veel meer. Wilt u meer weten over een duurzame oplossing om uw huis te verwarmen, lees dan verder!

Bestel een mooie pelletkachel voor een vermindering van de uitstoot van fijnstof bij Pelletkachel Lemmer

Wij hebben namelijk een enorm breed assortiment aan prachtige pelletkachels, die voor ieder budget geschikt zijn. Zo hebben wij de Artel Petit 6 KW die u voor maar €899,- kunt bestellen! En daarnaast hebben wij natuurlijk nog veel meer verschillende pelletkachels op onze webshop staan. U vindt het allemaal door hier te klikken. Als u op zoek bent naar een pelletkachel die een specifiek aantal vermogen heeft of iets anders, dan kunt u links op de pagina filteren. Alle technische informatie en gegevens van een pelletkachel vindt u op de pagina ervan. Ook zijn er pelletkachels die in verschillende uitvoeringen komen. Dit ziet u ook op de product pagina staan. Heeft u aan de foto’s niet genoeg, en wilt u een goede impressie krijgen van de pelletkachels? Dan kunt u altijd een keer langskomen in onze showroom. De koffie staat voor u klaar.

Voor overige vragen kunt u ons altijd contacteren. Doe dit op de contact pagina of via onze Facebook.