Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Leeuwarden van Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Leeuwarden

Pelletkachel Leeuwarden laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel LeeuwardenBent u op zoek naar een pelletkachel voor uw woning in Leeuwarden? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Wij verkopen en installeren diverse merken pelletkachels in de omgeving van Leeuwarden. Denk aan merken als Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno, Blackline, Italfuoco, Piazetta, Superior en Thermorossi. Met meer dan tien jaar echte ervaring op het gebied van verwarmen met biomassa pellets weten wij welke pelletkachel het meest geschikt is voor u. Daarnaast verkopen wij uitsluitend gerenommeerde merken, die staan achter hun product. 

Pelletkachel kopen bij Pelletkachel Lemmer 

Wanneer u een pelletkachel wilt kopen, wilt u natuurlijk eerst zeker weten dat u de juiste koopt. Pelletkachel Lemmer geeft altijd een gedegen advies over de ideale pelletkachel voor uw situatie. Daarom bent u altijd welkom in onze uitgebreide showroom. Hier vindt u meer dan 65 werkende en brandende modellen die u eens goed kunt bekijken. Ook het uiterlijk van de pelletkachel is natuurlijk belangrijk. Pelletkachel Lemmer adviseert u ook graag in de juiste en correcte manier van installatie van uw nieuwe pelletkachel. Een groot deel van onze producten wordt uit voorraad geleverd. 

Pelletkachel laten plaatsen en installeren in uw woning in Leeuwarden 

De gehele installatie van uw pelletkachel houden wij in eigen beheer. Dat betekent dat u één vast aanspreekpunt heeft voor installatie, onderhoud en eventuele storingen. Onze installateur of monteur komt graag bij u langs in Leeuwarden zodat u uw nieuwe pelletkachel kunt laten plaatsen  of installeren. Daarnaast biedt Pelletkachel Lemmer u uitstekende service en bereikbaarheid. Dat betekent dat wij snel bij u kunnen zijn wanneer u last heeft van storingen of wanneer er onderhoud aan uw pelletkachel nodig is. 

Pelletkachel Lemmer is uw specialist in Leeuwarden 

Pelletkachel Lemmer is uw specialist in de omgeving van Leeuwarden. Naast dat wij pelletkachels leveren en installeren, kunt u bij ons ook terecht voor pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Pelletkachel Lemmer heeft bovendien het grootste assortiment pelletkachels van Noord-Nederland. Uiteraard leveren wij ook alle accessoires, installatie materialen en onderdelen. Wij blijven continue up to date van alle nieuwe modellen en diverse merken pelletkachels. Zo kunnen wij u de beste pelletkachel in Leeuwarden leveren. Onze voorraad is groot en daardoor kunnen wij snel leveren. 

Bekijk de brandende pelletkachels bij Pelletkachel Lemmer 

U bent altijd welkom in onze showroom in Lemmer. Dus kom gerust langs en ontvang een gedegen advies van onze deskundige werknemers. Wij vertellen u graag meer over onze pelletkachels en andere producten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

Neem contact met ons op!