Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Heerenveen van Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Heerenveen

Pelletkachel Heerenveen laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel HeerenveenBent u op zoek naar een mooie en functionele pelletkachel voor uw woning in Heerenveen? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Wij verkopen en installeren diverse merken pelletkachels. Hierbij moet u denken aan Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno, Blackline, Italfuoco, Piazetta, Superior en Thermorossi. Pelletkachel Lemmer biedt u een uitgebreid assortiment aan pelletkachels, dat wij uiteraard ook graag in Heerenveen leveren. De pelletkachel wordt onze monteur of installateur compleet opgeleverd. Ook voor de pellets kunt u bij ons terecht. Neem een kijkje in onze webshop pagina. Hier vindt u een groot deel van ons aanbod en uiteraard alle accessoires, onderdelen en installatie materialen. Naast pelletkachels kunt u bij ons ook terecht voor pelletketels, pelletkachels op CV, warmtepompen en zonneboilers. Diverse merken leveren wij uit onze eigen voorraad. Dat betekent dus een snelle levering. 

Pelletkachel van goede kwaliteit kopen bij Pelletkachel Lemmer 

Wanneer u op zoek bent naar een pelletkachel voor in uw woning in Heerenveen, wilt u natuurlijk een kachel die goed past in uw situatie. Daarom bekijken wij goed wat uw situatie is, zodat wij u de juiste kachel kunnen aanbevelen. Daarnaast verschillen de modellen natuurlijk ook qua uiterlijk. Kom daarom langs in onze uitgebreide showroom. Hier vindt u meer dan 65 brandende pelletkachels. Zo kunt u de kachels eerst even goed bekijken voordat u een keuze maakt. Hier voorzien wij u ook graag van een gedegen advies. Pelletkachel Lemmer heeft meer dan tien jaar ervaring in het gasvrij en energie neutraal wonen en werken. Wij zijn gespecialiseerd in het verwarmen op pellets. Bij ons kunt u een eerlijk advies verwachten, uiteraard tegen de juiste prijzen. Met onze grootste showroom van Nederland kunnen wij een breed assortiment bieden. 

Uw nieuwe pelletkachel voor uw woning in Heerenveen laten plaatsen en installeren

Pelletkachel Lemmer houdt de gehele installatie van uw nieuwe kachel in eigen beheer. Dat betekent dat wij één aanspreekpunt hebben voor installatie, onderhoud en eventuele storingen. Wij zullen u adviseren in de juiste en correcte manier van installatie. U kunt dus door onze monteur en installateur uw nieuwe pelletkachel in uw woning in Heerenveen laten plaatsen en installeren. Ook is het belangrijk dat u uw pelletkachel goed laat onderhouden. Zo is het noodzakelijk dat u dit in ieder geval één keer per jaar doet. Pelletkachel Lemmer verzorgt graag het jaarlijks onderhoud voor u. De meeste pelletkachels geven vanzelf aan wanneer het tijd is hiervoor. Jaarlijks onderhoud houdt in dat de pelletkachel van binnenuit gereinigd wordt. Onze monteur zal de kachel demonteren en het grondig reinigen. Wekelijks en dagelijks onderhoud kunt u natuurlijk goed zelf doen. Denk aan het schoonmaken van het ruitje en het legen en schoonmaken van de aslade. 

Pelletkachel Lemmer biedt u uitstekende service in Heerenveen 

Bij Pelletkachel Lemmer bieden wij u uitstekende service. Met een pelletkachel kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met eventuele storingen. Mocht dit voorkomen, laat het ons dan weten. Dan komt onze monteur zo snel mogelijk uw kant op om het probleem te verhelpen. Pelletkachel Lemmer biedt u het grootste assortiment aan pelletkachels en toebehoren in Noord-Nederland. Voor een pelletkachel kopen in Heerenveen kunt u dus het beste bij Pelletkachel Lemmer zijn. Daarnaast verkopen wij uitsluitend gerenommeerde merken, zij staan achter hun product. Zo weten wij zeker dat wij producten van uitstekende kwaliteit verkopen. Ook heeft een pelletkachel verschillende voordelen. Zo kunt u besparen op uw stookkosten en heeft een pelletkachel een zeer hoog rendement. Een pelletkachel is zeer gebruiksvriendelijk en u kunt het zelfs gebruiken om uw gehele woning te verwarmen. De houtpellets die wij u ook graag leveren hebben een zeer schone en efficiënte verbranding. 

Kom langs in onze showroom en bekijk 65 brandende pelletkachels 

Pelletkachel Lemmer helpt u graag bij het kiezen van de juiste pelletkachel. Zo kunnen wij u adviseren in het merk, soort, maar ook het uiterlijk van de kachel. In onze showroom horen wij graag over uw situatie, zodat wij u verder kunnen helpen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!