Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Drachten door Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Drachten

Pelletkachel Drachten laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel DrachtenBent u op zoek naar een pelletkachel voor uw woning in Drachten? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer levert en installeert diverse merken pelletkachels, pelletkachels op CV, pelletketels, warmtepompen en zonneboilers. Deze diverse merken worden geleverd uit onze eigen voorraad. Denk aan Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno, Blackline, Italfuoco, Piazetta, Superior en Thermorossi. Wij adviseren u graag in de keuze van een nieuwe pelletkachel voor uw woning in Drachten. Ook adviseren wij u graag over de juiste en correcte manier van installeren. 

Pelletkachel kopen bij Pelletkachel Lemmer 

Wanneer u een pelletkachel voor uw woning in Drachten gaat kopen, is het natuurlijk belangrijk dat dit de juiste is. Om dit te bepalen, kan best lastig zijn. Daarom staan wij bij Pelletkachel Lemmer voor u klaar. In onze uitgebreide showroom vindt u meer dan 65 brandende modellen. Zo kunt u de pelletkachels eens goed bekijken, het uiterlijk is natuurlijk ook belangrijk. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van een gedegen advies over de juiste pelletkachel kopen voor uw situatie in Drachten. Bovendien hebben wij het grootste assortiment aan pelletkachels van Noord-Nederland. 

Uw nieuwe pelletkachel laten plaatsen en installeren in Drachten 

Pelletkachel Lemmer komt graag bij u langs in Drachten zodat u uw nieuwe pelletkachel door onze monteur of installateur kunt laten plaatsen en installeren. De gehele installatie houden wij in eigen beheer. Dat betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor installatie, onderhoud en eventuele storingen. Bij Pelletkachel Lemmer bieden wij u uitstekende service en bereikbaarheid. Dat betekent dat wij snel bij u in Drachten kunnen zijn bij eventuele storingen. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw pelletkachel weer optimaal werkt. 

Pelletkachel Lemmer is uw specialist 

Pelletkachel Lemmer is uw pelletkachel specialist. Met meer dan tien jaar echte ervaring op het gebied van verwarmen met biomassa pellets, weten wij welke pelletkachel het beste past in uw situatie in Drachten. Ook de pellets kunnen wij voor u verzorgen. De pellets van Elite in de versie groen en blauw kunnen we bij u thuis afleveren. Agriselect pellets hebben wij ook op voorraad. Natuurlijk leveren wij ook alle accessoires, onderdelen en installatie materialen die bij de pelletkachel horen. Pelletkachel Lemmer blijft continue up to date, bij ons vindt u de nieuwste modellen!

Kom langs in de showroom van Pelletkachel Lemmer 

Kom gerust langs in onze showroom als u vragen heeft of graag de pelletkachels eens goed wilt bekijken. Onze medewerkers voorzien u graag van een gedegen advies en informeren u verder over onze producten. Als u vragen heeft of meer informatie wilt mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!