Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Onderdelen

De benodigde onderdelen voor uw pelletkachel kopen bij Pelletkachel Lemmer

Bij Pelletkachel Lemmer kunt u terecht voor onderdelen voor uw pelletkachel. Hierbij kunt u denken aan gloeispiralen, onderdelen van Edilkamin en onderdelen van Ferlux. Pelletkachel Lemmer levert en installeert uw nieuwe pelletkachel van A-Z uit onze grote voorraad in onze showroom in Lemmer. Kom eens langs in onze showroom om een groot aantal modellen van diverse merken zoals: Edilkamin, Ravelli, Janus, Blackline en Thermorossi brandend te zien. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website om een groot deel van ons assortiment te bekijken. Wij leveren uw pelletkachel compleet op en kunnen ook zorgen voor pellets van merken zoals Elite en Toppellets. Voor airco’s, warmtebronnen, zonneboilers en pelletkachels op CV bent u bij Pelletkachel Lemmer ook aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw woning sfeervol en heerlijk verwarmd wordt in de koudere maanden!Pelletkachel onderdelen

De keuze is groot bij Pelletkachel Lemmer

Wij hebben pelletkachels met verschillende vermogens, van 5KW tot 66KW. Dus de keuze is groot. Op zoek naar een pelletkachel met een klein vermogen voor een kleine ruimte? Dan is de Duroflame Abel 5KW voor €2499,- wat voor u. Deze pelletkachel is mooi, stil, strak en slechts 73 cm hoog. Deze ronde kachel heeft een uniek design, de bediening is uit het zicht geplaatst onder het pelletdeksel. De Abel is een pronkstuk in iedere huiskamer en hij doet het goed in elke kamer van uw woning. Kom deze pelletkachel eens brandend bekijken in onze showroom in Lemmer! Met 9 jaar werkervaring kunt u het beste advies voor uw situatie verwachten. Ook adviseren wij u in de correcte manier van installatie van uw nieuwe pelletkachel.

Voor vragen of onduidelijkheden kunt u een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.