Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Design

Verschillende designs, kleuren en groottes pelletkachels bij Pelletkachel Lemmer

Bij Pelletkachel Lemmer vindt u pelletkachels die in elke huiskamer een pronkstuk zijn. Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Lemmer, hier kunt u meer dan 65 modellen van diverse merken brandend bekijken. Voor ieder zit er wel een wils design pelletkachel bij. Pelletkachel Lemmer verkoopt en installeert uw nieuwe pelletkachel compleet bij u thuis, ook de pellets van bijvoorbeeld Elite of Toppellets kunnen wij voor u verzorgen. Wij leveren onze producten uit onze voorraad in Lemmer. Voor goed advies over het installeren van uw nieuwe pelletkachel kunt u bij ons terecht. Ook geven wij een gedegen advies over de perfecte pelletkachel voor uw situatie. Pelletkachel Lemmer is dealer van diverse merken waaronder Edilkamin,  Paterno, Blackline, Italfuoco en Thermorossi. Bij ons bent u gegarandeerd om uw nieuwe, perfecte pelletkachel te vinden zodat uw woning heerlijk verwarmd is in de koudere maanden. Pelletkachel design

Uw nieuwe pelletkachel met een prachtig design

Elke huiskamer is anders, en iedereen wil ook iets anders. Daarom hebben wij meer dan 65 modellen in onze showroom in Lemmer, zodat er voor elk wel wat wils bij zit. Bent u op zoek naar een witte pelletkachel die een grotere ruimte kan verwarmen? Dan is de Edilkamin Blade 12 kW de pelletkachel voor €3394,- de kachel voor u. Doordat deze kachel een vermogen heeft van 12 kW is hij uiterst geschikt om grotere ruimtes te verwarmen. De Blade is beschikbaar in het wit, zwart en speksteen. Het handige aan deze kachel is dat hij met een afstandsbediening te bedienen is. Ook staat hij prachtig in uw huiskamer!

Bij Pelletkachel Lemmer krijgt u de beste service en kwaliteit. Met meer dan 10 jaar werkervaring kunnen wij dat met zekerheid zeggen. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom in Lemmer. Bekijk ook onze Facebook pagina!