Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Bovenaansluiting

Pelletkachel met bovenaansluiting bij Pelletkachel Lemmer

Voor uw nieuwe pelletkachel met bovenaansluiting kunt u terecht bij Pelletkachel Lemmer. In onze uitgebreide showroom in Lemmer kunt u meer dan 65 modellen van diverse merken brandend bekijken. Wij geven altijd een eerlijk advies over de juiste pelletkachel voor uw situatie. Als u niet langs kunt komen bij onze showroom kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze website, hier kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken. Ook voor airconditioning en warmtepompen bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw woning heerlijk verwarmd wordt in de koudere maanden, en heerlijk gekoeld wordt in de warmere maanden. Met meer dan 10 jaar werkervaring kunt u bij ons kwaliteit en goede service belangrijk. Wij leveren onze pelletkachels compleet op en installeren uw nieuwe pelletkachel van A-Z bij u thuis. Ook kunnen wij u verzorgen van pellets van merken zoals Elite en Toppellets. Pelletkachel Bovenaansluiting

Uw nieuwe pronkstuk in uw huiskamer

U bent opzoek naar een pelletkachel met bovenaansluiting die een pronkstuk is in uw woonkamer? Dan is de Edilkamin Lille 8 kW de kachel voor u. Deze pelletkachel heeft bovenaansluiting, is zeer geschikt voor grotere ruimtes en heeft een groot ruit waardoor u naar het prachtige vuur kunt kijken. En dit allemaal voor een eerlijke prijs van €3799! Liever een ronde kachel met een prachtig design? Dan is de Ferlux Helen Zwart Glas voor €2624 wat voor u. Deze kachel heeft ook bovenaansluiting en is beschikbaar in verschillende kleuren (zwart, wit, rood, bruin) en vermogens (6kW,8kW,10kW) Deze kwalitatieve pelletkachel is stil, betrouwbaar en geschikt voor grotere ruimtes. Kom deze kachel eens brandend bekijken in onze uitgebreide showroom in Lemmer!

Voor vragen of onduidelijkheden kunt u een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!