Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Grote pelletkachel

Grote pelletkachel: Duurzaamheid en comfort bij Pelletkachel Lemmer

Bij Pelletkachel Lemmer begrijpen we uw behoefte aan een duurzame en efficiënte verwarmingsoplossing. Daarom bieden we u een uitgebreid assortiment van grote pelletkachels aan. Of u nu een kachel groot of klein zoekt, bij ons vindt u de perfecte oplossing voor uw huis of bedrijf.

Bekijk al onze producten of neem contact met ons op.

Grote pelletkachel groot

Wat maakt een grote pelletkachel anders?

Een grote pelletkachel biedt niet alleen het comfort van een traditionele houtkachel maar is tevens uitgerust met de nieuwste technologie. De pelletkachel groot formaat heeft de capaciteit om grotere ruimtes te verwarmen, wat hem ideaal maakt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Voordelen

Ons assortiment grote pelletkachels

Wij bieden u een breed scala aan modellen en maten. Of u nu een traditionele look verkiest of een moderne uitstraling, bij ons vindt u altijd de kachel die bij uw stijl past.

Installatie en onderhoud

Wij staan niet alleen voor u klaar bij de aankoop, maar ook bij de installatie en het onderhoud. Onze ervaren technici zorgen voor een vakkundige installatie en staan altijd paraat om uw pelletkachel groot formaat in optimale staat te houden.

Meer dan 9 jaar werkervaring

Al meer dan 9 jaar hebben wij werkervaring op het gebied van verwarmen met pellets. Wij leveren niet alleen kachels maar ook airco’s, warmtepompen, pelletketels, combiketels en nog veel meer. We zijn dealer van diverse merken waaronder: Artel, MCZ, Janus,  Blackline, Italfuoco, Superior en Thermorossi. Voor €1795,- heeft u de Duroflame Rinus 7KW, een kleine, strakke en stille pelletkachel die slechts 73 centimeter hoog is. De Rinus heeft veel vermogen dus is geschikt voor kleine en grotere ruimtes. Deze kachel staat brandend in onze showroom, dus kom vooral langs voor vrijblijvend advies en een eerlijke prijs. Voor €2399,- heeft u de Paterno Blackline C5. Deze compacte, stille kachel is het nieuwste model van Paterno en is ideaal voor kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld een garage of een chalet. Kom eens gezellig langs om deze kachel brandend te bekijken in onze showroom in Lemmer!

Neem contact op voor uw grote pelletkachel

Geïnteresseerd in een grote pelletkachel? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren door onze experts. Wij helpen u graag de juiste pelletkachel groot formaat te vinden die past bij uw behoeften en budget. Bezoek onze showroom in Lemmer of bel ons vandaag nog.


Grote pelletkachel kopen? Kies voor duurzaamheid en comfort. Kies voor Pelletkachel Lemmer. Uw warmte, onze passie!

Neem contact op of neem een kijkje op onze Facebookpagina.