Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel pellets

Pelletkachel pellets laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel pelletsVoor het aanschaffen en laten installeren van een pelletkachel op pellets bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. In onze showroom kunt u diverse merken en soorten pelletkachels bekijken. De meeste pelletkachels branden, hierdoor krijgt u een goed beeld van de kachel. Merken die wij verkopen zijn o.a. Artel, MCZ, Ravelli en Janus. Daarnaast geven wij in onze showroom een gedegen advies over de ideale pelletkachel voor uw situatie. 

Ook voor de juiste en correcte installatie van uw nieuwe pelletkachel kunnen wij u adviseren. Wij houden de gehele installatie in eigen beheer, dus u heeft één aanspreekpunt als het gaat om onderhoud of eventuele storingen. De pelletkachels worden compleet opgeleverd en ook de pellets kunnen wij voor u verzorgen. In onze showroom in Lemmer staan pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketel, pelletkachels op CV en warmtepompen. De pellets kunnen thuis bij u afgeleverd worden en liggen op voorraad. 

Grootste assortiment van Noord-Nederland 

Met meer dan tien jaar ervaring hebben wij het grootste assortiment aan pelletkachels in Noord-Nederland opgebouwd. Wij weten alles van het verwarmen met biomassa pellets, daarom kunnen wij u eerlijk advies tegen eerlijke prijzen bieden. Naast pelletkachels leveren wij ook airconditioning. Zo hebben we single split airco’s, multi split, trio split en mobiele airco’s. Ook hier worden de installaties verzorgd naar uw wensen. Naast de airco systemen zelf, verkopen we ook alle toebehoren. 

Pelletkachel Lemmer is vanzelfsprekend lid van de Nederlandse branche vereniging pelletkachel industrie. De NBPI draagt bij aan een verduurzaming van de gebouwde omgeving, in lijn met de landelijke doelstellingen ten aanzien van de CO2 emissie reductie, energiebesparing en gebruik van hernieuwbare energie. Heeft u een pelletkachel gekocht en bent u toch niet helemaal tevreden? Dan kan retourneren natuurlijk altijd. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan kunt u altijd langskomen of even contact opnemen.