Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel Workum van Pelletkachel Lemmer

pelletkachel installeren

Pelletkachel Workum

Pelletkachel Workum laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel Lemmer is het adres voor pelletkachels in de omgeving van Workum. Wij verkopen en installeren diverse merken pelletkachels. Met meer dan tien jaar ervaring, zijn wij een echte specialist op het gebied van verwarmen met biomassa pellets bij een pelletkachel. U kunt bij Pelletkachel Lemmer terecht als u op zoek bent naar een pelletkachel, een pelletkachel op CV, een pelletketel, warmtepompen of zonneboilers. Natuurlijk leveren wij ook alle accessoires, onderdelen en installatie materialen die u nodig heeft bij een pelletkachel. De houtpellets waar een pelletkachel ook gestookt wordt, worden gemaakt van houtzaagsel- en schaafsel. Het zijn cilindervormige korrels die de pelletkachel verbrand. De pelletkachel is van binnen voorzien van geavanceerde techniek waardoor deze een optimale verbranding heeft. Dit zorgt voor een zeer hoog rendement. Het is de ideale combinatie van de sfeer van een houtkachel en het gemak van een gashaard. 

Pelletkachel kopen in de omgeving van Workum 

Wilt u graag een pelletkachel kopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Kom dan gerust langs bij Pelletkachel Lemmer. Pelletkachels bestaan in vele verschillende merken. Pelletkachel Lemmer werkt met diverse merken. Hierbij moet u denken aan Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, Janus, Paterno, Blackline, Italfuoco, Piazetta, Superior en Thermorossi. Het kan best lastig te zijn om te bepalen welk merk pelletkachel het meest geschikt is voor uw situatie. Daarom geven wij bij Pelletkachel Lemmer een gedegen advies en onderzoeken wij goed wat uw situatie is. Dit doen wij in onze uitgebreide showrooms. Hier vindt u brandende kachels, zo kunt u ze goed bekijken. Online bieden wij een deel van ons assortiment aan, maar langs niet alles. Wilt u dus onze volledige collectie zien, kom dan gerust langs in onze showroom. Wij blijven continue op de hoogte van nieuwe modellen pelletkachels. 

Uw pelletkachel in Workum laten plaatsen en installeren door onze specialist 

Naast het leveren van diverse pelletkachel merken, verzorgen wij ook graag de installatie hiervan. Onze monteur of installateur komt bij u langs in Workum en dan kunt u de pelletkachel laten plaatsen en installeren. Als specialist kunnen wij u adviseren over het laten plaatsen en installeren van een pelletkachel. De gehele installatie houden wij in eigen beheer. Dus dat betekent dat u een vast aanspreekpunt heeft voor installatie, onderhoud en eventuele storingen. Daarnaast is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren aan uw pelletkachel. Minimaal één keer per jaar moet de pelletkachel van de binnenkant gereinigd worden. Hierbij worden ook diverse onderdelen nagekeken en de afstelling wordt gecontroleerd. Dagelijks en wekelijks onderhoud kunt u uiteraard zelf doen. Hierbij moet u denken aan het schoonmaken van de ruit en het legen en schoonmaken van de aslade. 

Uitstekende service door Pelletkachel Lemmer 

Met meer dan tien jaar ervaring kan Pelletkachel Lemmer u verzekeren van het juiste product. Wij verkopen uitsluitend gerenommeerde merken die achter hun product staan. Pelletkachel Lemmer beschikt over het grootste assortiment pelletkachels van Noord-Nederland. Voor een pelletkachel in Workum moet u dus bij ons zijn. Een pelletkachel zal u verschillende voordelen opleveren. Zo kunt u besparen op uw stookkosten en heeft een pelletkachel een zeer hoog rendement. Daarnaast is een pelletkachel zeer gebruiksvriendelijk en is het met een CV pelletkachel zelfs mogelijk om uw hele huis te verwarmen. De houtpellets zijn een CO2 neutrale brandstof en hebben hierdoor een zeer schone en efficiënte verbranding. Dit betekent ook dat er weinig as achterblijft. Ook voor de houtpellets kunt u bij Pelletkachel Lemmer terecht. De pellets van Elite in de versie groen en blauw kunnen gewenst bij u thuis afgeleverd worden. 

Kom langs in onze showroom!

Wilt u een pelletkachel kopen voor uw woning in Workum? Kom dan langs bij de showroom van Pelletkachel Lemmer. Hier kunt u van ons een eerlijk advies verwachten, tegen eerlijke prijzen. Daarnaast bieden wij u uitstekende service. Als u vragen heeft over onze producten of wanneer u meer informatie wilt, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. 

Neem contact met ons op!