Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel inbouw door Pelletkachel Lemmer

Pelletkachel inbouw in uw woning?pelletkachel inbouw

Bent u van plan om een pelletkachel inbouw te laten doen in uw huis? Wij doen dit graag voor u. Pelletkachel Lemmer is al meer dan acht jaar ervaren met het installeren en inbouwen van uw pelletkachel. Wij zorgen ervoor dat uw woning gasvrij en energie neutraal wordt. Bij Pelletkachel Lemmer kunt u rekenen op de beste service en bereikbaarheid, met bovendien eerlijk advies en eerlijke prijzen. Heeft u nog geen pelletkachel gevonden die aan uw wensen voldoet? Wij hebben op onze website een breed assortiment van onder andere pelletkachels, maar ook nog veel meer. U kunt op afspraak ook een keer langskomen in onze showroom. We nemen u graag in ontvangst!

Pelletkachel inbouw door Pelletkachellemmer.nlpelletkachel inbouw

Wanneer u een pelletkachel heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, kan de inbouw natuurlijk beginnen! Om van start te gaan, moet u eerst op deze pagina een formulier invullen. Hier moet u informatie invullen over de huidige situatie van uw huis, zoals de hoogte van de verdiepingen en het soort dak dat uw huis heeft. Ook vragen wij u om wat foto’s te sturen van de huidige situatie waar u de pelletkachel wilt laten installeren. U ziet na het ingeven van de gegevens alvast een indicatie van de prijs die wij hanteren voor de installatie van uw pelletkachel. Nadat u het formulier heeft ingevuld, kunnen wij aan de slag. Bent u juist op zoek naar onderhoud voor uw pelletkachel? Ook wij kunnen dit voor u doen. Alles over de onderhoud van uw pelletkachel vindt u hier.

Meer informatie en contact

Heeft u nog vragen over de inbouw van uw pelletkachel? Of heeft u ergens anders vragen of opmerkingen over? Wij helpen u graag verder! Bekijk onze contactgegevens op deze pagina. Zo kunt u ons bellen, of een mailtje sturen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!