Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel schoonmaken

Pelletkachel schoonmaken, Pelletkachel Lemmer helpt u verder

Pelletkachel schoonmakenHeeft u al een langere tijd een pelletkachel en heeft u de pelletkachel nog nooit een grondige schoonmaakbeurt gegeven? Voor hulp en tips bij het schoonmaken van een pelletkachel bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van pelletkachels en verwarmende oplossingen met biomassa pellets. In onze webshop vindt u een breed assortiment van onder andere pelletkachels, pelletketel CV’s, pelletketels en nog veel meer.  En dit exclusief van de beste merken, zodat wij u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Ook bieden wij onze pelletkachel totaal service aan. Wij raden het namelijk aan om uw pelletkachel minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten geven. Denkt u hierbij aan onder andere het vegen van het rookkanaal. Wilt u meer weten over het schoonmaken van uw kachel, lees dan verder!

Uw pelletkachel schoonmaken en een onderhoud laten uitvoeren door de specialisten van Pelletkachel Lemmer

Het is erg belangrijk dat u tijdig onderhoud laat uitvoeren aan uw pelletkachel. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van uw pelletkachel zo lang mogelijk blijft, en de kachel ook naar toebehoren blijft werken. Wij bieden onder andere Pelletkachel Hulp aan in geheel Nederland. Ook verzorgen wij onze pelletkachel totaal service aan in het noorden van Nederland. Het schoonmaken van uw pelletkachel lijkt misschien een eenvoudig klusje, maar dit is niet beperkt tot het schoonmaken van de buitenkant. Daarom laat u een van onze ervaren werknemers naar u toe komen om de onderhoud aan uw pelletkachel te laten uitvoeren. Heeft u het idee dat er een onderdeel van uw pelletkachel stuk is gegaan? Wij hebben ook onderdelen voor een pelletkachel in onze voorraad. U kunt ons altijd contacteren als uw pelletkachel niet meer naar toebehoren werkt. Onze gegevens vindt u op de contact pagina. Ook op onze Facebook zijn wij beschikbaar.