Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Pelletkachel CV van Pelletkachellemmer.nl

Pelletkachel CV kopen?pelletkachel Cv

Bent u op zoek naar een pelletkachel CV installatie? Neem dan eens een kijkje op onze website! Pelletkachellemmer.nl is al meer dan acht jaar dé specialist op het gebied van pelletkachel CV installaties en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat u gasvrij en energie neutraal kan wonen en werken. Wij staan voor service en bereikbaarheid, en geven u alleen eerlijk advies en eerlijke prijzen. Naast het verkopen van uw pelletkachel installaties, voeren wij er ook onderhoud voor uit. Onze pelletkachel totaal service is uw aanspreekpunt voor onderhoud, storingen en advies voor uw pelletkachel. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Pelletkachel CV installatie bij Pelletkachel Lemmerpelletkachel Cv

Bij Pelletkachel Lemmer hebben wij op dit moment drie pelletkachel CV installaties in ons assortiment. Dit betreft de volgende drie modellen: de Artel Cermamic Idro, de MCZ Musa Hydromatic 2.0 16 KW en de MCZ Musa Hydromatic 2.0 23 KW. Onze pelletkachel CV installaties hebben een unieke en elegante uitstraling, en passen geweldig in elke woonkamer. Het houdt uw woonkamer bovendien heerlijk warm. De twee Hydromatic modellen zijn zelfs in staat om de complete verwarmingsinstallatie van uw woning te voeden. Het heeft een automatisch reinigingssysteem waardoor u hem vrijwel nooit zelf hoeft te reinigen. Alle kenmerken en specificaties van de Hydromatic pelletkachels, maar ook de Artel Cermamic Idro, vindt u op de desbetreffende productpagina’s. Neem eens een kijkje!

Meer informatie en contact

Weet u het toch niet zeker over uw keuze, kunt u altijd onze website raadplegen. Ook kunt u op afspraak eens langskomen in onze showroom. Hier hebben wij veel modellen staan uit ons assortiment. Heeft u nog overige vragen waar u geen antwoord op kan vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Al onze contactgegevens vindt u op deze pagina. Zo kunt u ons bellen, maar ook het formulier invullen om ons een mailtje te sturen. We helpen u graag verder. Neem ook eens een kijk op onze Facebook!