Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Artel Pelletkachel

Artel Pelletkachel laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Artel PelletkachelVoor een pelletkachel van het merk Artel bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer verkoopt en installeert pelletkachels van diverse merken. Zo verkopen wij ook Edilkamin, MCZ, Ravelli, Janus en nog veel meer. In onze showroom kunt u veel van onze pelletkachels brandend bekijken. Hier staan verschillende soorten zoals pelletkachels, pelletketels, hout/pellet combiketels, pelletkachels op CV en warmtepompen. Wij leveren een groot deel van onze producten direct uit voorraad, ook accessoires en installatie materialen. 

Bij een pelletkachel wordt gestookt ook houtpellets. Dit zijn cilindervormige korrels die geproduceerd worden uit houtzaagsel en houtschaafsel. Van buitenaf lijkt een pelletkachel op een houtkachel, maar van binnen is de kachel voorzien van geavanceerde techniek waardoor deze een optimale verbranding heeft. Pelletkachel Lemmer heeft houtpellets op voorraad en kan deze bij u thuis leveren. Een pelletkachel is hiernaast CO2-neutraal, automatisch en gemakkelijker in gebruik van een houtkachel. 

Uitstekende service 

Online bieden wij een deel van onze voorraad pelletkachels aan, maar lang niet alles. Als u meer pelletkachels wilt zien of een juist advies wilt, kunt u het beste even langs komen in onze showroom. Pelletkachel Lemmer is gespecialiseerd in het verwarmen met biomassa pellets. Met meer dan 65 modellen heeft Pelletkachel Lemmer de grootste showroom van Nederland. Daarnaast leveren we uitstekende service en goede bereikbaarheid. De meeste producten worden geleverd uit onze voorraad, daardoor kunnen wij een snelle levering garanderen. 

Bent u toch niet tevreden met uw product? Dan kunt u het natuurlijk altijd retourneren, zolang het onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Als u vragen heeft of u wilt meer weten over onze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze showroom krijgt u een gedegen advies over welke pelletkachel het meest geschikt is voor uw situatie. Vanzelfsprekend is Pelletkachel Lemmer lid van de Nederlandse branche vereniging pelletkachel industrie.