Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Artel pelletkachels

Artel pelletkachels van Pelletkachel Lemmer

Artel pelletkachelsBent u op zoek naar de oplossing om duurzamer en voordeliger uw huis op te warmen? Dan kunnen wij van Pelletkachel Lemmer u hier perfect bij helpen! Pelletkachel Lemmer is namelijk al meer dan negen jaar ervaren met het verwarmen van zowel grote als kleine ruimtes. Dit doen wij aan de hand van onze duurzame pelletkachels of pelletketel CV installaties, die u op onze website kunt vinden. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan pelletkachels en pelletketel CV installaties van de meest hoogwaardige merken. Één merk staat hierbij voorop en daar zijn wij ook officiële dealer van. Dit betreft namelijk het top merk Artel. Artel is een bekend en hoogwaardig merk die geweldige pelletkachels produceert. Daarom zijn wij er trots op dat wij pelletkachels van het merk Artel verkopen aan onze klanten, en zo de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Het bestellen van pelletkachels van het top merk Artel doet u bij officiële dealer Pelletkachel Lemmer

U kunt alle pelletkachels van het merk Artel op onze website vinden door op deze link te klikken. Artel staat bekend om pellet kachels van hoge kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. U kunt de Artel Petit 6 KW al bestellen voor maar €899,-! Dit is dan ook de voordeligste pelletkachel in ons assortiment. En hierbij kijken we dan nog niet eens naar het feit dat u ook enorm zult besparen op uw jaarlijkse energierekening. U kunt de product pagina van de Artel Petit 6 KW vinden door hier te klikken. Alle informatie en technische kenmerken van een specifiek model ziet u allemaal op de product pagina ervan. De Artel Petit 6 KW is bovendien ook verkrijgbaar in het bruin en in het wit, naast de zwarte variant die u op de foto ziet. Voor impressies bent u altijd welkom in onze showroom in Lemmer.

Heeft u verder nog vragen of onduidelijkheden, dan horen wij die graag. Contacteer ons via de contact pagina of via onze Facebook.