Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Domusa pelletketel

Domusa pelletketel laten leveren door Pelletkachel Lemmer 

Domusa pelletketelBent u op zoek naar een Domusa pelletketel? Dan bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Wij leveren en installeren diverse merken pelletkachels en pelletketels. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor pelletkachels op CV, warmtepompen en zonneboilers. Met meet dan tien jaar ervaring weten wij wat u nodig heeft. Daarom kunnen wij altijd een eerlijk advies geven over de juiste pelletkachel of pelletketel en installatie voor uw situatie. Daarnaast houden wij de gehele installatie in eigen beheer. 

Domusa is een bedrijf dat sinds 1979 bestaat en ondertussen dus al zeer veel ervaring heeft opgedaan in de verwarming industrie. Ze voeren een breed scala aan biomassa ketels, warmtepompen en zonneboilers. De producten van Domusa zijn uitvoerig getest en doorontwikkeld. Dus de kwaliteit van deze producten wordt zeker gewaarborgd. Wij leveren diverse merken pelletkachels. Hierbij moet u denken aan merken als Edilkamin, Artel, MCZ, Ravelli, en nog meer. 

Eerlijk advies en eerlijke prijzen bij Pelletkachel Lemmer 

Pelletkachel Lemmer bezit over het grootste assortiment pelletkachels van Noord-Nederland. Daarnaast beschikken wij over een ruim opgezette showroom met brandende pelletkachels. Dus heeft u interesse in onze producten? Kom dan langs, een bezoek in onze showroom is een beleving. Daarnaast kunnen onze medewerkers u hier adviseren en informeren. Bij Pelletkachel Lemmer kunt u een eerlijk advies en eerlijke prijzen verwachten. Wij zijn gespecialiseerd in het gasvrij en energie neutraal wonen en werken. Service staat bij ons hoog in het vaandel. 

Pelletkachel Lemmer is vanzelfsprekend lid van de Nederlandse Branchevereniging Pelletkachel Industrie. Zij dragen bij aan een verduurzaming van de gebouwde omgeving. Uiteraard in lijn met de landelijke doelstellingen ten aanzien van CO2 emissie reductie, energiebesparing en gebruik van hernieuwbare energie. Heeft u interesse in onze producten, kom dan gauw langs in onze showroom. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten, kunt u altijd contact opnemen.