Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Duroflame Jurre

Duroflame Jurre pelletkachel met natuurlijke convectie 

Duroflame pelletkachelVoor een pelletkachel van Duroflame bent u bij Pelletkachel Lemmer aan het juiste adres. Pelletkachel Lemmer biedt u een uitgebreid assortiment, met een showroom van wel 65 brandende pelletkachels. Bij ons koopt u uw pelletkachel, pelletketel, hout/pellets combiketel, pelletkachel op CV of warmtepomp. Ook de pellets zelf kunt u bestellen bij Pelletkachel Lemmer. Wij verkopen verschillende soorten pellets, deze worden bij u thuis bezorgd. Samenvattend leveren wij pelletkachels van verschillende merken. 

Zo verkoopt Pelletkachel Lemmer Edilkamin, Artel, Piazetta, Thermorossi en nog veel meer. Kom kijken in onze zeer uitgebreide showroom in Lemmer. Wij leveren een groot deel van onze producten direct uit voorraad. Ook de accessoires en installatie materialen voor CV pelletkachels. Dit betekent dat u bij ons gegarandeerd bent van een snelle levering. Heeft u een pelletkachel uitgekozen en wilt uw deze laten installeren? Dat kan ook bij Pelletkachel Lemmer. Wij doen dit voor u van A-Z. 

Verwarm uw woonkamer met de Duroflame Jurre

Duroflame pelletkachels worden ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in de moderne pelletkachelfabriek in het Hoge Noorden van Nederland. Het is dus echte moderne, Hollandse ambacht. Pelletkachels zijn het duurzame alternatief voor een ieder die wil genieten van de aangename warmte van een open haard. Duroflame pelletkachels hebben veel vermogen en zijn tegelijkertijd zeer stil. Daarnaast hebben ze een handig display dat verborgen zit in het pelletreservoir en een slimme timerfunctie met een weekinstelling. 

Met een pelletkachel kunt u flink besparen op uw stookkosten. Ook heeft een pelletkachel een zeer hoog rendement en is het gebruiksvriendelijk. U kunt uw hele woning verwarmen met een CO2 neutrale brandstof. Houtpellets hebben een zeer schone en efficiënte verbranding, hierdoor blijft er weinig as achter. Heeft u interesse in een pelletkachel van Duroflame of een ander merk, kom dan kijken in de showroom van Pelletkachel Lemmer. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen voor meer informatie.