Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin aanbiedingen

Edilkamin aanbiedingen bij Pelletkachel Lemmer

Edilkamin aanbiedingenBent u op zoek naar pelletkachels van hoge kwaliteit, die u voor een zacht prijsje kunt bestellen? Bekijk dan eens de aanbiedingen van pelletkachels bij Pelletkachel Lemmer! Wij hebben namelijk een breed voorraad aan pelletkachels van de beste kwaliteit. Wij kunnen namelijk de hoge kwaliteit garanderen omdat wij alleen maar pelletkachels verkopen van de meest hoogwaardige merken. Hierbij zijn wij een officiële dealer van het merk Edilkamin. Bent u benieuwd naar ons aanbod van Edilkamin pelletkachels? U kunt ons assortiment daarvan vinden door op deze link te klikken. Naast pelletkachels vindt u ook verschillende soorten airco’s in onze webshop, en ook warmtepompen, pelletketel CV’s en meer. Bekijk eens onze home pagina voor meer informatie over Pelletkachel Lemmer, of lees hieronder verder voor meer informatie over onze pelletkachel aanbiedingen van het merk Edilkamin.

Bestel pelletkachels van Edilkamin met mooie aanbiedingen in de webshop van Pelletkachel Lemmer

Zo kunt u op het moment van schrijven al een Edilkamin pelletkachel bestellen voor maar €1499,-. Dit betreft namelijk de Edilkamin Jane 5 KW. Als u hierbij kijkt naar de kosten die u over de loop der jaren bespaart met de pelletkachel, dan is dit een geweldige pelletkachel voor de prijs. De product pagina van de Edilkamin Jane 5 KW kunt u vinden door hier te klikken. In tegendeel tot andere pelletkachels van Edilkamin is de Jane 5 KW alleen maar leverbaar in een zwarte keramiek versie. Verder vindt u de technische gegevens en meer onderaan de product pagina. Heeft u verder nog vragen over de pelletkachels of iets anders van Pelletkachel Lemmer? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de website. Ook op onze Facebook kunt u ons altijd contacteren. Wij horen graag van u. Als u een keer langs wilt komen in onze showroom, dan kan dat! De koffie staat klaar.