Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0

Edilkamin AirKare

AirKare van Edilkamin

 

Met Edilkamin AirKare kunt u de luchtkwaliteit tussen de muren van uw huis verbeteren door een speciaal gecombineerd systeem:

De OZONISATOR zorgt voor vermindering van bacteriën, schimmels, ziektekiemen, microben, en virussen, ook houdt het kleine insecten weg.
De IONISATOR  vermindert deeltjes in de lucht zoals stof, pollen en rook.

Pelletkachel Lemmer levert Edilkamin Pelletkachels met AirKare systeem.

Dankzij AirKare kunt u uw kachel het hele jaar door gebruiken, niet alleen in de winter om uw huis te verwarmen, maar ook in de zomer wanneer u de luchtkwaliteit in huis wilt verbeteren, het enige wat u nodig heeft is een aansluiting van stroom.

Gebruik de pelletkachel het hele jaar door en niet meer alleen in de winter.

In plaats van enkel te verwarmen kunt u nu het gehele jaar door uw lucht in de woning zuiveren. Het enige wat u nodig heeft is een stroom aansluiting. De kachel hoeft dus niet te branden om het AirKare systeem in werking te stellen. Dit alles kunt u regelen door middel van 1 druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening.

Bezoek onze showroom in Lemmer om alle nieuwe Edilkamin modellen te bekijken.

Kies uw Edilkamin Pelletkachel.

AirKare wordt al standaard geleverd op sommige reeksen pelletkachels, als u een kachel heeft gekozen waarbij dit systeem niet standaard wordt meegeleverd, kunt u hem optioneel laten plaatsen en laten installeren door een officiele Edilkamin dealer als Pelletkachel Lemmer.

Op welke Pelletkachels van Edilkamin zit standaard het AirKare systeem ?

Edilkamin Myrna

Edilkamin Celia

Edilkamin Dania

Op alle andere modellen zoals de Edilkamin Yana en Lena serie is het AirKare systeem als optie te verkrijgen.

Voor vragen over de Edilkamin Pelletkachel of andere pelletkachels kunt u altijd contact met ons opnemen.